2777
2789

بخداااااا تازه وارد نیستم یه کاربری دیگ زدم شناخته نشم 

خواهرم با یه زن و شوهر دوست شد که پدر دختره با شوهر خواهرم آشنا دراومد. یه بار همدیگه رو دیدیم و من اون شب باهاشون جور شدم. بعد چند روز فهمیدم یه برادر دارن که مجرده. یواش‌یواش رفتم سراغ عکساش و از طریق استوری‌های خواهرش دیدمش و حس کردم ازش خوشم اومده. کم‌کم بهش علاقه‌مند شدم و با خواهر کوچیکش خیلی صمیمی شدم، با خواهر بزرگشم همین‌طور.

یه شب رفتیم مهمونی خونه‌شون، هی دعا می‌کردم پسره بیاد بالا که ببینمش، آخرش اومد و تا دیدمش قلبم تند زد و فهمیدم واقعاً بهش حس دارم. از اون شب دیگه ذهنم درگیره اونه. می‌خواستم به خواهر کوچیکه بگم ولی می‌ترسم فکر کنن نقشه داشتم برای صمیمی شدن. نمی‌دونم چجوری این حسو تو دلم نگه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی عکس عاشق شدی؟

حداقل چهار بار معاشرت می‌کردی بعد

والا ما که دوران نامزدی و عقد عاشق هم بودیم الان متنفریم. شما که نشناخته عاشق شدی!!!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بیشتر ببینید