2777
2789

شوهر عاقل خیلی خوب نی

مرد خنگش قشنگه🤭😆

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

بستگی داره اون بیشتر زمینه‌ها چی باشه؟!

شوهر جزئی در کل چیز خوبی نیس چون خیلی گیر میده به جزئیات همه چیز ‌و از اصل ماجرا می‌مونی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مردهای ریزبین معمولا ایرادگیر میشن. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
بیشتر مثلا قیافه و هیکل آدم دیگه دور اطرافش حتی برای خرید کردن و.‌‌

اصلا خوب نیست

دق می‌کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بیشتر ببینید
داخل چ زمینه های جزئی نگر ؟

مثلا جزئیات همه چیز رو میبینه مثلا بریم یه جایی مهمونی میاد میگه مدل پرده ها و گل قالی هاشون ست بود و...

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اصلا خوب نیستدق می‌کنی

🥺😪

آخه مثلا نامزدم موهام برای اولین بار دید کلی تعریف کرد 

یا از چشام همینطور  

حتی از گوش هام گفت  چ گوش های خوشکلی داری😐😂

اما مثلا من چونم ی کم تیره گفت چرا اینجوریه دوتا جوش در آوردم میگه رعایت کن  حالا من بدنم تیرگی داره میترسم ببینه واکنش بد نشون بده یا بخاطر کوچکی سینه هام 😭

اووو برای اندام و چهره چی

هیز نیست ولی یبار بیرون بودیم یه خانوم داشت از ما جلوتر حرکت می‌کرد گفت این فلانیه گفتم نیست رفتم جلوتر دیدم ماسک داشت و عینک دودی شوهرم باهاش احوال پرسی کرد ماسک و عینکش رو برداشت دیدم همونیه که گفته بود اصلا پرام ریخت  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

هیز نیست ولی یبار بیرون بودیم یه خانوم داشت از ما جلوتر حرکت می‌کرد گفت این فلانیه گفتم نیست رفتم جل ...

نه منظورم برای خودت مثلا من ی جوش کوچک در بیارم متوجه میشه داخل صورتم 😐 یا ی تار مو سفیدم متوجه شد حالا بدنم تیرگی داره و بالاتنم کوچک میترسم ببینه گیر بده چون جزئی نگر و خیلییی حساسه

نه منظورم برای خودت مثلا من ی جوش کوچک در بیارم متوجه میشه داخل صورتم 😐 یا ی تار مو سفیدم متوجه شد ...

اره خیلی زود متوجه میشه یه جوش کوچیک رو