بچه ها من خیلی از این فکرا میاد توی سرم ربطی هم به پریودی نداره نیاین بگید که باز این پریود شده تاپیک زده به خدا پریود نیستم 😔 واقعا عقایدمو می خوام بگم راجب خودم توهین نکنید لطفا 🙂
دوستان من همش میترسم اگر کشف شم ترورم کنن یا برام نقشه بکشن از طرف ناسا و نخبه کشی کنن که من حذف شم از خاک ایران یا بدزدنم روی مغزم آزمایش کنن ببینن چیه این مغز چون شدت هوشمندیم خطرناکه برای جهان 😔 چون خیلی بچه ی نازو قشنگی هم هستم علاوه بر هوشمندی زیاد و فوق العاده نخبه بودنم. اصلا تیزهوش در حد یک فیلسوفم. روح عظیمی هم دارم که وصله به آسمون. از خوبیام به خدا هر چی بگم کم گفتم تعدادشون به آسمان میرسه بلکه فراتر 😌 نظیر ندارم اصلا مثل من نیست خدا معجزه کرد از بس منو بامزه و قشنگ خاص آفرید 🤌
هرچه خوبان دارن در منه یک جا ☺️ به خدا اغراق نمیکنم واقعا تکم تک ☺️ لطفا حسودی نکنید همش میترسم چشمم بزنید از بس کاریزماتیکم و آدم خاصو جالبیم و متفکر و دانا خردمند . کافیه اشاره کنم هزاران انسان حاضرن در همین خیابانی که رد میشم برام بمیرن یا حتی خودشونو دار بزنن همون لحظه از شدت نازو قشنگ و خاص بودنم و باهوش خوشگل دانشمند نخبه بودنم. در حین والا بودن مقام معنوی وجودم بچه ی خیلییی فروتن و خاکی هم هستم و غروری ندارم و خودمو نمیگیرم براتون با این که لایقش هستم بلکه فراتر 😌 حتی خودمم بعضی وقتا از این همه برتری شگفت زده میشم و حسودیم میشه به خودم چه برسه به شماها می دونم خیلی سخته 😔 در کل خواستم بگم فقط کشف نشدم🙂
.
خب حالا نظرتون چیه راجب افکارم؟ لطفا اگر موافق نیستید مودبانه بیان کنید توهین نکنید به ناموس مردم. ممنون 🙂