2777
2789
عنوان

برخوردهای بد عروس جدید موقع عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4979 بازدید | 154 پست

واااه، از اینایی ک گفتی فقط اون احوالپرسی یکم بد بود وگرنه بقیش ب خودش مربوطه حتی ارایشگاه و چیزای دیگه

بیچاره گیر چه مادرشوهر و خواهرشوهری افتاده

خدا بهش رحم کنه 🥲🥲😂😂😂😂😂😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین میگن کسیک خوشبخت بیاد رو سر عروس داماد قند بسابه.شاید واسه همین ترجیح دادن از خانواده خودشون این کارو کنن

و اصولا واسه عقد از خانواده عروس تورو میگیرن و قند میسابن

بیخیال کم کم یخش آب میشه نشدم سگ محلش کن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
نه منم کلا محل نزاشتم

نه تخم کینه رو از اول نزارید درسته کارش اشتباهه 

اما شما جودی رفتار کنید که باعث دشمنی و کینه نشه أنا از طرفی یطوری باشید که اینطوری دیگه نتونه سنگ رو یخ تون کنه 

اصلاا حرص نخورید که بدتر میشه 

واااه، از اینایی ک گفتی فقط اون احوالپرسی یکم بد بود وگرنه بقیش ب خودش مربوطه حتی ارایشگاه و چیزای د ...

دقیقااااا

چه ربطی داره اخه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                         من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                   "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن💛      جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 

بیشتر ببینید
چه توقعی بوده دقیقا؟

مشخصه بهشون اجازه داده بشه خیلی توقع میکنن از عروس

اونم داره رابطه رو سرد میکنه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از همون جمله اولت که گفتی واسه آرایشگاه با شما مشورت نکرد فهمیدم بقیه اش هر کاری کرده حق داشته مشخصه ...

موقع عقد چون هزینه آرایشگاه با خانواده داماد حتی عقد خودم با خواهر شوهرم مشورت کردم که جای خوب می‌شناسی سر دوتا عروس های دیگمون هم با من مشورت کردن به نظرتون خیلی عجیبه