2777
2789
عنوان

خانوما من بچه تهران بودم شوهرم ی شهر دیگ حالا ب ی مشکل خوردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 41 پست
آره با فیش حقوقی میدن، نسبت به مقدار حقوقت، آگهیش تو سطح شهر رو در و دیوار هست نگاه کن نوشته وام رسا ...

سودش چند درصده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با فیش حقوقی میدن، نسبت به مقدار حقوقت، آگهیش تو سطح شهر رو در و دیوار هست نگاه کن نوشته وام رسا ...

من با حقوق ۱۲ تومن ۴۰ تومن بهم تعلق گرفت 

با ۴۰ ک هیچ با ۱۰۰ تومن هم نمیشه کاری کرد

و امسال رو وام بگیری حداقل تا ۳ سال باید قسط بدی. سال دیگه چیکار کنیم؟!

با وام مخالفم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
پافشاری کن کوتاه نیا چون الان‌از بارداریت سو استفاده میشه قشنگ برای منم پیش اومد نزدیک دوسال قهر رفت ...

من الانم ب خونه بابام دورم اونا شمال تهرانن ولی همین ک تو شهر خودمم ارومم 

امیدوارم ب اونجا نرسه ولی من نمیرم میرم خونه بابام میمونم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اونا ميخان امتيازشون رو بفروشنمثلا پول چند ماه گذاشتن توي حسابشون امتيازشون بالا رفته الان اماده وا ...

اونو نمیدونم ولی مثلا ۱۰۰ تومن بدن ۱۰ تومنشو طرف میبره واسه خودش

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

سلام دوست عزیز میشه توضیح بدین در بارش منم نیاز دارم ولی بلد نیستم

بعضیا کارشون اینه فیش حقوقیتو میدی بر اساس اون بهت وام میدن ولی ۱۰۰ تومن بدن مثلا ۱۰ تومنشو خودش میبره یه کمم سودش انگار زیاده ولی فوری میدن

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

مجبورم وام بگیرم، قسطش ۳ سال طول کشید؟

والا ۴۰ تومن دردمو دعوا نمی‌کرد نگرفتم

تازه ضامنم میخاست

بخاطر چندرغاز نمیتونستم برم منت دیگران رو بکشم برای ضامنت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
فیش حقوقی نداریم که🥺

فیش حقوقی جعلی درست کنید.

یکی از مشتریان میگفت اینکار رو میکنم و دائم وام میگرفت

بیشتر ببینید