2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواجشون هیجوره جور نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9132 بازدید | 445 پست
نمازش سخت نیست؟

میشه اون ذکری که تکرار میکنی رو بعد نماز در طول روز تقسیم کنی بگی

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

قرار نیست با هر ‌کی از راه رسید ازدواج کنید که.از کجا میدونی اونا که جور شده زندگیشون خوبه؟ ازدواج ع ...

کاش وقتی یه کاربری حوصله نداره و یه تاپیک غمگین زده کابرایی که سن و سالی ندارن در مقابلش ،نیان واسه نصیحت!

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله یا الله بگیر...شاید ساده باشه ولی فوق‌العاده...تجربه شده

من خیلی چله گرفتم تا حالا

از همه چی ناامیدم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
بنظرم بهترینش نماز جعفر طیاره اگه بخونی ول نکنی میشه .یکیو دیدم ۲ سال ادامه داد بلاخره شد

کی بود اون یه نفر ؟...هر روز می خوند تو اون ۲ سال؟...راضی بود واقعا؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

حرفت درسته 

اما مهم ازدواج خوب کردنه 

خیلیا با همون خاستگاری اول ازدواج میکنن 

اما خوشبخت نیستن و زندگی خوبی ندارن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
کاش وقتی یه کاربری حوصله نداره و یه تاپیک غمگین زده کابرایی که سن و سالی ندارن در مقابلش ،نیان واسه ...

استاتر جواب منو ندادیا😬 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

یک سال نماز شب خوندم۳ بار چله حق شناسکلی چله سوره های قرآنیبرای طلسم ۷۰ روز صوتی سوره بقره رو گوش دا ...

ان شاءالله بختت باز بشه عزیزم

سوره بقره رو که خوندی مشکلی برات پیش نیومد یا خدایی نکرده اتفاقی چون یه مونرد تاپیک زده بود که مشکلات زیادی در طول چله سوره بقره براش پیش اوند

خدايا خودت بغلم كن
کی بود اون یه نفر ؟...هر روز می خوند تو اون ۲ سال؟...راضی بود واقعا؟

اره بابا .تازه دختره خیلی ام مومن و کار درست بود ولی ازدواجش نمیشد ک نمیشد گفت تا ۲سال ادامه دادم .زندگیش خیلی خوبه 

لطفا لایک نکنید .سپاس