2777
2789

من پارسال ریاضیمو ۱۴ شده بودم و زیاد نخونده بودم خیلی سطحی 

حالا امسال حداقل دلم میخاد ۱۸ بشم چجوری بخونمش🥲از صبح تا حالا فقط فصل مشتق تموم شده چه غلطی کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو طول سال تمرین داشتی ؟منم پارسال ریاضیم خوب نشد و امسال از اول سال تمرین زیاد داشتم

نه واقعیتش🙂

ولی خب پارسال در طول مدرسه خوب بود ریاضیم دیگه آخرا ولش کردم 

امسالم خیلی کم 

برای ریاضی باید تمرین حل کنی تا قشنگ فرمول و روش حل های مختلف یادت بمونه و موقع امتحان هم مرتب و کامل همه رو بنویسی، مثلا اگه یه جمله یا عبارت میشه صفر بنویسی چرا و مراحل مختلف ذهنی انجام نده، مرحله به مرحله روی کاغذ بنویس اینجوری حتی اگه جواب آخرت اشتباه باشه درصدی از نمره رو میدن

تو این مدت کم چی کتابو بخونم سوالای نهایی پارسالو حل کنم کافیه ؟

آره ولی زیاد حل کن.هر جایی بلد نبودی بفرست یه خرخون بهت یاد بده.من برای فارسی مثلا هیچی نخونده بودم امسال.هر جایی از سوالات سوالای پیش و قواعد نمی فهمیدم از وویس های دوستام یاد گرفتم و به خیر گذشت

نه واقعیتش🙂ولی خب پارسال در طول مدرسه خوب بود ریاضیم دیگه آخرا ولش کردم امسالم خیلی کم

نمیدونم الان میشه تو این مدت بالای ۱۸ شد یا نه ولی اصلا به نمره پارسال توجه نکن منم پارسال ریاضی ۱۴ شدم مثل تو ولی امسال تو شبه نهایی ها دو تا دادیم ۱۹ ۲۰ میگرفتم

تو الان اگه سطحت متوسط رو به بالاعه یا خوبه فقط تمرین و کتاب حل کنی ۱۸ به بالا احتمالا میشی

اگرم متوسطی کلا فیلم ببین و کتاب کامل حل کن

برای تدریس نهایی گسسته و هندسه کی خوبه و پیشنهادش میکنی برای کسی ک صفره

من که از شما کوچکترم هنوز ایده ای ندارم گسسته چیه و برای هندشه هم تا الان تستی نزدم.اما استاد کرمی دوستای دوازدهمم خیلی راضین.خودم امسال ویدیو های آقای عزیزی رو می دیدم.