2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی بهم ظرم کرده حالا اگر من

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 69 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسم میخورم عزیزم. تهمت نیست. خدا رو به همین وقت شب قسم میدم عدالت رعایت کنه

ای بابا خب فراموش میگیریم ک باشه خب تو سیاست داشته باش  تو میگی دختره هرزه

خب تو شوهره رو بکش طرف خودت

تو دلبری کن.تو سیاست بخرج بده

تو عاقل باش

چقد حرص میخوری

چقد حساسی

یه کم بفکر خودت باش

هی با جنگ و دعوا و حیغ و داد ک چیزی حل نمیشه

ببین حساس نشو قدرتت بگیر به دست شجاع باش وقتی میری خونه خواهرشوهرت حسابی ارایش کن به اون زن هم چپ چپ ...

دقیقا همین کار میکنم همیشه. این بارم دیدمش اصلا حرف نزدم باهاش فکر کنم باهام لج کرده که به شوهرم درخواست داده.  شوهرمم قبول کرده نمیدونم چرا.  تو فامیل ما رسم نیست کسی زن شوهردار یا مرد زندار. مرد یا زن دیگه دنبال کنه 

همین که پیگیری کردی عالیه پیام نوشتنی داده بود؟!

هم پیام  هم واتساپ  هم تلگرام ، ب شوهرمم بی نا مو س و ... خیلی حرفای زشت زده اونم جدا شکایت کرده   ، خدا برام خواسته   تا دهنشو سرویس کنم   پیامهاشو حضوری ب کل فامیلای شوهرم نشثن پادیم   تا بشناسنش

شوهرت چی گفتهچرا اصلا توهین کردهدعواتون سر چی بوده

هییییچی باور کن بی دلیل حتی شمارشو نداشتم شماره هامونو پیدا کرده   نمیدونم ازچی سوخته این پیام های زشت و رکیک ک بخونی بدنت یخخخ میکنه  چجپری اینارو نوشته نمیدونم

دقیقا همین کار میکنم همیشه. این بارم دیدمش اصلا حرف نزدم باهاش فکر کنم باهام لج کرده که به شوهرم درخ ...

اگه چتی ازشون داری اول ب خواهر شوهرت نشون بده

ب دختره هم بگو خودشو جمع کنه وگرنه خون ب پا میشه

پ شوهرش کجاس

چقدر درگیر خواهر شوهر مادر شوهرین من یکی هم خواهر شوهر دارم هم مادرشوهر ولی هرچی بگن برام مهم نیست  چون درک کردم هرکس می‌تونه به اندازه شعورش حرف بزنه مهم همسر آدمه که اولویتش تو باشی بقیه هرچی می‌خوان بگن گوش ندیدن حرصم نخورین