وکالت مثل پزشکی تخصص نداره تو همه حوزه های مربوطه میتونه کار کنه کیفری،حقوقی،طلاق، خانواده، اراضی ...
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخودست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چجوری کار کردیمنم دقیقا همینجوریم خسته شدم اجازه میدم هر کسی بهم توهین کنه حتی توی بازار و بیرون ادم ...
رفتم تراپی دیگه
بعد هی رواشناس باهام حرف زد که شجاع باش نترس از اینکه کسی قضاوتت کنه .ببین من در حدی بودم ک کسی بهم یه چیزی میگفت دستام میلرزید میترسیدم و اینا . بعد هی بهم راهکارای مختلف داد مثلا فلان جا خشمتو رها کن بیشتر تو جامعه باش و ریشه یابی کرد برام . به نظرم اون ریشه یابی خیلی بهم کمک کرد
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخودست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
درست میگیدولی دیگه نمیخوام توهین هاشون رو بی جواب بزارم
مطمن باش تو میتونی
پس چطور دخترخاله من فقط توی زمین و اینا پرونده قبول میکنه
یه حوزه رو برای کار انتخاب کردن که شاید استعداد و سواد بیشتری در اون مورد دارن ضمن اینکه پرونده های مربوط به اراضی از نظر مالی سود زیادی دارن
وایی دقیقا منم 🤦🏻♀️💔میشه بگی چه راهکار هایی داد اگه یادته لطفاً
اول اینکه بهم میگفت فکر نکن اگر بخوای حواب کسی رو بدی باید توهم مثل اون توهین کنی و بی ادب باشی سعی کن قاطعانه و محترمانه جوابشو بدی و اینکه اگر کسی بهت توهین کرد انتظار دفاع از دیگران نداشته باش مثلا نگو الان همسرم پدرم مامانم داداشم میاد حسابتو میرسه خودت برو جلو و از هیچی نترس . نتیجه اش این شد که من یبار سفر تنها رفته بودم مشهد با قطار میخواستم برگردم شهرمون یه اقایی که با چرخ ساک هارو میبرد به من قیمت خیلی خیلی بالاتر از چیزی که عرفش بود گفت و کلی ان توهین کرد و به همه همکاراش گفت وسایل این خانومو جابه جا نکنید منم با اینکه ممکنه بود از قطار جا به مونم بدون اینکه با اون ادم دهن به دهن بشم رفتم پیش رییس راه اهن مشهد ماجرارو گفتم یارو مجبور شد با همون قیمت عرف بیاد کار منو راه بندازه که اگر من هنوز ادم ترسویی بودم میگفتم وای من یه زن تنهام میترسیدم و کاری نمیکردم . در هرصورت باید باتوجه به موقعیت های مختلف برات روانشناس راهکار بده .