2777
2789
عنوان

ادامه دهنده نسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 104 پست
چرا به تو بر میخوره من مخاطبم خانواده خودمه نه امثال تو

خانواده خودت تو نی نی سایتن؟

اینجا سایت عمومیه

زمانیکه تاپیک عمومی میزنی باید خودتو برای شنیدن حرف حق هم آماده کنی

کنفرانس خانوادگیتون هم جاش وسط سایت عمومی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خودت تو نی نی سایتن؟اینجا سایت عمومیهزمانیکه تاپیک عمومی میزنی باید خودتو برای شنیدن حرف حق ...

الان پسر پرستی و زن ستیزی حرف حقه؟! 

ادم میمونه با زنایی که به خودشون میزنن باید چی بگه

زن علیه زن

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

خانواده خودت تو نی نی سایتن؟اینجا سایت عمومیهزمانیکه تاپیک عمومی میزنی باید خودتو برای شنیدن حرف حق ...

تو چی میگی

میگه فک نکنید پسر صاحب  پادشاهیتونه و قراره خون سلطنتی شمارو حفظ کنه

نگفت پسر دوس نداشته باشید یا پسر بده

اینجا سایت عمومیه دلیل نمیشه چشاتو ببندی ی متن نتونی بخونی 

.

چه زن ستیزی؟اگر یکی جنس پسرو دوست داشته باشه میشه زن ستیز؟فقط یه چیزی شنیدید مگه نه؟

نه ولی اگه بچه دار شد جنسیت بچش دختر شد نباید ناراحت باشه و دختر رو تحقیر کنه و بین فرزند دختر و پسرش فرق بذاره

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

تو چی میگیمیگه فک نکنید پسر صاحب پادشاهیتونه و قراره خون سلطنتی شمارو حفظ کنهنگفت پسر دوس نداشته با ...

ربط خط آخرتون به این پیامو واقعا متوجه نشدم

اما در مورد خط اولتون باید بگم که اینجا سایت عمومیه و هرکسی میتونه نظر خودشو بگه اینکه شما بپری وسط و خودتو بی جهت تو بحثی که بهت هیچ ربطی نداره دخالت بدی کار درستی نیست.مخاطب من استارتر بود نه شخص شما

اصلا حرف استارتر اینی که شما گفتید نبود شما متنو دوباره بخون 

ربط خط آخرتون به این پیامو واقعا متوجه نشدماما در مورد خط اولتون باید بگم که اینجا سایت عمومیه و هرک ...

اینجا سایت عمومیه من هرجا بخوام میتونم نظرمو بگم

یا نمیدونی سایت عمومی چیه یا میخوای رو مخ بقیه بری

.