سلام میخوام پسرم رو بزارم مهد،سه سالش هست مهد هم خصوصیه الان رفتم گفتن پنج ساعت هرروز از شنبه تا چهارشنبه نگه میدارن بازی و آموزش دارن و غذا هم بهشون میدن شهریه شو گفتن ماهانه ۳۳۰۰ ،شما چقدر میدین؟ مبلغش معقوله؟ راهنمایی کنید کلا ممنون
دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی مریض میشن؟؟ 🥲🥲🥲 خب بچه ای که مریضه رو نباید بزارن بیاد مهد بقیه رو هم مریض کنه
عزیزم ورود بچه به مهد پیش دبستانی و دبستان یعنی شروع انواع مریضی ها و ویروس ها ....سال اول قطعا خیلی مریض میشه ولی دررنهایت باید وارد همچین مکان هایی بشه
مگه مهد خصوصی بچه هارو معاینه میکنه😅 بچه ممکنه مریض باشه بی حال باشه یکم، میره اونجا به بقیه منتقل میکنه من مریض میشد نمیبردم ولی خب کسی که چاره ای نداره چکار کنه
یعنی مریض میشن؟؟ 🥲🥲🥲 خب بچه ای که مریضه رو نباید بزارن بیاد مهد بقیه رو هم مریض کنه
خب گلم معلوم نمیکنه که مریضن یا نه ممکنه یکم ابریزش داشته باشه یا بیحال باشه اول مریضیش باشه و... بعدم اونایی که شاغلن اگه کسیو نداشته باشن میفرستن هر جور باشه