یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همونو بگینشایدم الکی تاپیک می زنن حرفاشون واقعیت نداره
اره بابا
طرف اینجا زده رفتم کربلا بیاین اسم بدین براتون دعا کنم بعد عکس گذاشته بود از خودش و دستاش بعد یکی آمد گفت فیکه و این عکس رو تو اینستا دیده بودم فشنگ اسکرین هم گذاشت تو دیگه ببین اینو دروغ میگن قطعا بیشتر سناریو های اینجا هم دروغ و از سر بیکاری....
یا این تاپیک ها سرکاری هست برای جلب توجه یا شاید اذیت کردن کاربرها
اگر هم واقعی هست، اون مادر حتما باید به روانپزشک مراجعه کنه و اگه اطرافیان همچین چیزی می بینند، باید به زور هم شده مادر را وادار کنند به روانپزشک مراجعه کنه...
در همچین موردهایی قضاوت نکنیم و به ما ربطی نداره، بی معناست...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
قضاوت نکردن برای مسائل دیگه هست، مثل زندگی شخصی و نوع پوشش دیگران!ولی کسی که بچه ها و حیوانات رو آزا ...
قضاوت کن مگه الان میدونی کیان
الان ما بگیم بد
دیگه اینا اعدام میکنن 😂
کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که میپرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین
هر وقت کتک بچه رو شونه کردن موی دختر بچه دیدی گزارش بزن یه چند تا مریض هستن کاربریشو چک کنن از کاربرای سال ۹۸ اینان
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف