2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت همه بچه ها بدون فیل تر میرفتن دانشگاه؟

مثلا یهو توی دانشگاه ، کنار دستیت کسیه که میبینی چقدر ضریب هوشیش و سطح درسیش از تو پایین تره ولی باهات یجا نشسته

اصلا عادلانه نبود

بنظرم کنکور فیل‌تر خوبیه

البته اگر تاثیر نهایی رو حذف کنن

اونوقت همه بچه ها بدون فیل تر میرفتن دانشگاه؟مثلا یهو توی دانشگاه ، کنار دستیت کسیه که میبینی چقدر ض ...

من که سطح و هوشم عالیه 

اما تلاشم ن 

روند کنکور فرسایشی 

یعنی دارم زیر فشار له میشم

من که سطح و هوشم عالیه اما تلاشم ن روند کنکور فرسایشی یعنی دارم زیر فشار له میشم

شاید هوشت توی چیزی جز درس بالاعه

شایدم رشتتو درست انتخاب نکردی و علاقه ی کامل نداری

اونوقت همه بچه ها بدون فیل تر میرفتن دانشگاه؟مثلا یهو توی دانشگاه ، کنار دستیت کسیه که میبینی چقدر ض ...

این الان فیل تر خوبیه؟

من هرچی درس خون و باهوش می‌شناختم از مافیای کنکور نتوستن رد بشن

ابن عین بی عدالتیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
این الان فیل تر خوبیه؟من هرچی درس خون و باهوش می‌شناختم از مافیای کنکور نتوستن رد بشنابن عین بی عدال ...

خب کسی که از کنکور نتونه رد بشه درس خون نیست ، ممکنه باهوش باشه.

ولی وقتی یکی درس خون باشه چرا نباید بتونه از کنکور رد شه؟

خب کسی که از کنکور نتونه رد بشه درس خون نیست ، ممکنه باهوش باشه.ولی وقتی یکی درس خون باشه چرا نباید ...

دلیلش اینه که هنوز با مافیای کنکور آشنا نشدی عزیزم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شاید هوشت توی چیزی جز درس بالاعهشایدم رشتتو درست انتخاب نکردی و علاقه ی کامل نداری

با خودم فکر میکنم اگر میرفتم انسانی هم خب شغلاش رو دوست نداشتم 

من دلم نمی‌خواد معلم و وکیل و روانشناس بشم 

ولی تجربی هم پزشکی و دندانپزشکی رو دوست ندارم و از خون بدم میاد 

دارو هم مسیر سخت و طولانی با توجه به شناختی از خودم دارم نمیشه ، اوردنشون هم بلانسبت باید باسن خر رو پاره کرد 

جدا از اون از رشته ای مثل بینایی سنجی خوشم میاد 

که اونم تلاش نکردم براش 

هعی چی بگم خواهرم کاش برم بمیرم بهتر از این زندگی سگی هست 20 سالمه هنوز هیچی به هیچی خانواده هم میخان خرخره منو بجوعن

خب کسی که از کنکور نتونه رد بشه درس خون نیست ، ممکنه باهوش باشه.ولی وقتی یکی درس خون باشه چرا نباید ...

اره فقد سهمیه دارا درس خونن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
دلیلش اینه که هنوز با مافیای کنکور آشنا نشدی عزیزم

فکر کنم فقط شما بهش برخوردی

چون اطرافیانی که درس خون بودن معمولا رتبه های خوبی اوردن سهمیه و پارتی ام نداشتن سوالارم نخریدن . مافیایی وجود نداره اینا همش بهانست.