2777
2789
عنوان

این چه مدل طلاق 🥶🤕😳😳😳

291 بازدید | 21 پست

پسر همسایه ما اینا طلاق گرفتن. بعد زنش هر شب میاد خونه پسره میخوابه. باهم میرن بازار میخنند دیشب هم پیتزا خرید بودن زنه هم چی میخنند 

یعنی نصف هفته خونه پسره نصفه هفته خونه خودش

جدیدن این جور طلاق گرفتند مد شده بالغ بر ۲۰ نفر دیدم اینجوری هستند یعنی چی 

اینجوری بهتره 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ما چه

شاید زوج خوبی نیستن اما دوستای خوبین

اییییین همه جنس مخالف با هم دوستن اینام روش

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

ینی بی بند و باری

ینی با زندگی درست و حسابی مشکل دارند می خوان اسمشون تو شناسنامه هم نباشه بدون اینکه عقد هم محسوب باشن برن و بیان که اصطلاحا یه طرف نتونه به طرف دیگه گیر بده ...

با این رفتارای ناسالم موافق نیستم هزار تا دلیل هم دارم ...

کسی هم مخالفه ریپ نزنه

برای امثال شما آقایون بی بند و بار بهتره ...که حتی دست از سر سایت زنونه هم بر نمی‌دارید

من که از تو قدیمی تزم ولی پررو نیستم کامنت آقایون ریپ بزنم 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید
من کاربر سال ۹۲ م ...قدیمی بودن به تاریخ عضویت نیست به عقله ...پرو هم خودتونید

دروغ که کنتور نداره 

بیشتر ببینید