2777
2789

میگه کد رهگیری وظیفه م نیست بفرستم ده روز گذشته به جنسی که خریدم نرسیدم کمدا فقط کانال زنه رو مسدود کرده همین 

کسی تجربه ای داره ؟ دیگه قیدپول مو بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس کمدش بده من زیاد خرید میکنم اونجا میتون بفهمم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من سه یالذو نیم اونجا خزید میکنم فقط یه بار کلاهب ردار بود . اونم سرچ کردم تا قبل من یکی دیگه همدگفته بود فلان کاربر کلاهب رداره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یارو پنج کا فالور دارهاسمش یاسی شاپه

عکس پیجش بذار. 

و بعد بردار . ولی احتمال بسیار زیاد برات فرستاده و چند روز دیگه دستت میرسه

من سه یالذو نیم اونجا خزید میکنم فقط یه بار کلاهب ردار بود . اونم سرچ کردم تا قبل من یکی دیگه همدگفت ...

بنظرت  چیکار کنم؟ 

میگه من وظیفه ندارم کد بفرستم 

اکه دو هفته دیگه به دستت نرسید برو شکایت کن 

برا۵٠٠ تومن من کجا شکایت کنم 

مراسمی که میخواستم برم چی لباس دوباره بگردم اه