2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شدم برات عزیزم 🥺🥺انشاءالله خدا شوهرتو هدایت کنه سر عقل بیاد بچه هر چی باشه سالم و صالح باشه ...

واقعا هم همینه اول اینکه سالم باشه بچه یه ریفلاکس ساده هم که داره آدم کلی اذیت میشه دیگه چه برسه ...

سلامت بچه از همه چی مهمتره

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسره؟

خدایا شکرت🤍                                   بلند شو نور چشمام🤎                     دلم خیلی برات تنگ شده ، دلم تنگِ چشاته . عشق دلم . نفسم . امروز چشمای یه نفر ، منو یاد مظلومیت چشمات انداخت و بار دیگه یادم اومد که ندارمت و قرار نیست دیگه هیچوقت داشته باشمت...قرار نیست بغلت کنم و ببوسمت ..قرار نیست دستتو بگیرم و قدم بزنیم..دیگه هیچوقت قرار نیست موهای فرفریتو دم اسبی ببندم..دستتو بیاری و برات لاک بزنم... تو قلبم بودی . با رفتنت بخش بزرگی از قلبم از بین رفت . قربون چشمات بشم کوچولوی من.. چه کابوس بزرگیه😔 ..کاش بودی...رفتی که برای همیشه تو یادها یه کوچولوی ۳ سال و نیمه باقی بمونی..اخ عزیزم😭

بیشتر ببینید
من سر حاملگی دومم تا ۶ ماهگی نمیدونستم چیه بچه چون ان تی رفتم گف نمیتونم بگم گفتم حداقل حدودی اختمال ...

عزیزم آنومالی هفته 18 تا 22 هست

چطور شش و هفت ماهگی رفتید 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی