2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکبار دستمال گذاشتم قاطی شد بنظرت کاغذ بزارم خوب غلیظ میشه؟

کاغذ برای موکاپات نیست اصلا 

کاغذ برای قهوه دمیه اونم کاغذ مخصوص 

کلا با موکاپات و دمی نباید انتظار کف و غلظت زیاد داشته باشی

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

یکبار دستمال گذاشتم قاطی شد بنظرت کاغذ بزارم خوب غلیظ میشه؟

نه کاغذ نذاریا

کلا موکاپات کرما نمیده زیاد

ولی خب اگه محکم تمپ کنی یا پاک اسکرین بذاری یا اینکه اسیاب قهوه ات مناسب باشه میشه یه کاری کرد

مهم ترین چیز اینه که قهوه ات 80 درصد روبوستای رست دارک باشه‼️‼️اگه قهوه ات اینجوری نباشه عمرا هرکاری هم بکنی کرما نمیده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

آبت رو خیلی خنک استفاده کن خامه میده

و اینکه دمای جوش رو خیلی پایین بذار

آهسته بیاد بالا

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بیشتر ببینید
نه کاغذ نذاریاکلا موکاپات کرما نمیده زیادولی خب اگه محکم تمپ کنی یا پاک اسکرین بذاری یا اینکه اسیاب ...

میخوام قهوه بگیرم چی بگیرم بهتره عزیزم ؟

دستگاه مباشی هست تازه گرفتم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من اصلا نمیتونم قهوه بخورم. همیشه قهوه رو با شیر مخلوط میکنم اسمش نمیدونم چی میشه اما واقعا خوش طعم و غلیظ میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میخوام قهوه بگیرم چی بگیرم بهتره عزیزم ؟دستگاه مباشی هست تازه گرفتم

اگه میخوای خوب کرما بده قهوه 80 درصد روبوستا و 20 درصد عربیکا بگیر

(اگه تحمل تلخی قهوه رو نداری بگو رستش مدیوم باشه

اگه میخوای کرما بده و با تلخی زیاد مشکلی نداری بگو رست دارک بده)

و اینکه آسیابش رو بگو مناسب دستگاه خونگی بزنه تقریبا باید شبیه ماسه های دریا یا نمک باشه اندازه اش

برای اسپرسو تک 7 گرم و برای دوبل 14 گرم قهوه بریز 

اگه حرفه ای میخوای باشی از دیجی کالا یه تمپر و پاک اسکرین بگیر که کارت اصولی باشه

سوالی داشتی درخدمتم

اگه میخوای خوب کرما بده قهوه 80 درصد روبوستا و 20 درصد عربیکا بگیر(اگه تحمل تلخی قهوه رو نداری بگو ر ...

مرسی عسل میخوام تلخ باشه و غلیظ 

به چی بستگی داره ؟

تمپر و پاک اسکرین و بقیه چیزا رو خریدم 😅

مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم 😘🫶🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه میخوای خوب کرما بده قهوه 80 درصد روبوستا و 20 درصد عربیکا بگیر(اگه تحمل تلخی قهوه رو نداری بگو ر ...

عربیکا میگن به ترشی میزنه ۱۰۰ درصد روبوستا بگیرم چطوره بنظرت ؟

مرسی عسل میخوام تلخ باشه و غلیظ به چی بستگی داره ؟تمپر و پاک اسکرین و بقیه چیزا رو خریدم 😅مرسی از ر ...

تلخ و غلیظ این ترکیب باشه:

همون 80 درصد روبوستا ، که رست دارک داره و اینکه کمتر ازش عصاره بگیر که رقیق نشه