2777
2789
عنوان

بچه ها کسیو دیدین در این حد پولدار باشه چی کاره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
فک میکنی پولدار باشی این حرفارو نمیزنی

نه گلم همین الانشم که ندارم همش کمک میکنم چون تو روحمه علاقه دارم همیشه هم میگم چی میشد بیشتر کمک میکردم ما تو منطقه پایین شهریم ‌‌.....کوچمون شدیدا شلوغ و پر جمعیته هرسال به عهده گرفتم از اول محرم تا آخرش خیمه بزنم تا بچه های کوچه رو شاد کنم 🥰🤩🤩🤩🤩آنقدر بهم آرامش میدن که نگو دیروز هم تو کوچه بودم بچه ها دورم جمع شدن خاله خیمه میزنی در صورتی که واقعا دستم تنگه گفتم آره هیچ سالی نشده نزنم امسال هم نمیشه آنقدر خندیدن گفتن کمک خواستی خاله بگین ما می‌آییم ❤️😍🌹

دقیقا نظرمن همینه آدمی باید طبعش ثروتمند باشه و از لحاظ درونی غنی و بی نیاز باشه اون آدم پولدار هم ک ...

آره گلم ثروت آدم احترامی هست که مردم میزارن پدرم خدا بیامرز میگفت هرچی احترام هم دریافت کردی سیر نشو بیشتر تلاش کن بیشتر به دست بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا نظرمن همینه آدمی باید طبعش ثروتمند باشه و از لحاظ درونی غنی و بی نیاز باشه اون آدم پولدار هم ک ...

پدرشوهر منم همینه.

هرماشینی ک اراده کنه براحتی میتونه خفن ترینشو بخره

ولی ساندرو داره

میگیم بابا عوضش کن میگه ادم عاقل چشمش ب این چیزا نیس مهم اینه کارمو راه میندازه همین خداروشکر