2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمون که نه بابام اینا ساری منطقه جنگلی خونه باغ دارن اصلا خوب نیست زمینش اصلا رشد نکرد از نظر قیمتی

داییم نزدیک دریای ساری خونه باغ دارن منطقه ی بابام اینا خنک تره و پشه کمتره 

بعد این روستایی که بابام خرید چون غریبه خیلی کم داره خیلی گارد دارن شورای روستا میگفت شما مثل اسرائیلی ها که فلسطین رو غصب کردن اومدین زمینای مارو میخرید اگه جایی رفتی مطمئن شو غیر بومی زیاد داشته باشه 

پدرم تو لاهیجان خونه داره

خودمون تهران برای تفریح میریم سالی چندبار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودمون که نه بابام اینا ساری منطقه جنگلی خونه باغ دارن اصلا خوب نیست زمینش اصلا رشد نکرد از نظر قیمت ...

اره شنیدم که تو روستاها روی خوش نشون نمیدن به غریبه ها اما خب محیط روستا ارومتر از شهره

خدایا راضیم به رضای تو