2777
2789
عنوان

واقعا چرا انقد مرد تو نی نی سایت زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 93 پست
اینجا برای همین چیزاس مردا نباید بیان خواهشا بیش از این خانما رو محدود نکنید

محدود؟؟؟؟؟چه لزومی داره یه خانوم بیاد بگه شوهرم نیازهای جنسیما برطرف نمیکنه

این محدودیته از نظر شما ؟

اگه کیکو ابمیوشونو بردارن یه گوشه بشینن هر وقتم کمکی چیزی خواستن مودبانه عین یه مرد باشخصیت تاپیک بز ...

چراشوررت بنفش؟

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشون یه اسکرین از یه زن متاهل معروف اینجا نشونم داد دود از سرم بلند شد 😬😬😬

فکر کنم بدونم کیو میگی 

یبار یکی تاپیک زد  نزدیک ده تا شات گذاشت دود از مغزم بلند شد با خودم گفتم همزمان  ک ما  داریم تاپیکای گیس کشی رو میخونیم و  درگیریم اونور اب چه خبــــــــــرررررره🤣🤣🤣🤣🤣 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه من اگر با کسی که دوسش دارم. مشکل داشته باشم. میشینم باهاش حرف میزنم

ابجی اگه وقت کردین تایپیک یکی مونده به اخر من رو بخونید و بگید چطوری میتونستم با خودش حرف بزنم هرچند که مقصر داستان اصلا من بودم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
محدود؟؟؟؟؟چه لزومی داره یه خانوم بیاد بگه شوهرم نیازهای جنسیما برطرف نمیکنهاین محدودیته از نظر شما ؟

اره محدودیته چرا همیشه زن باید خفه شه پس چیکار کته بره به مادرش بگه؟! کسی هست اصلا روش بشه این موضوع رو با نزدیکترین افرادش درمیون بزاره اینجا هنه غریبه ایم پس میتونیم مطرح کنیم 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

میخواستم جلب توجه کنم حتی به غلط چون من دوست دارم همیشه تو چشم باشم

لامصب چجوی تاییدشد😂

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

دقیقا کجای سایت نوشته که اینجا زنونه‌س ؟ حالا چون زنا اینجارو اشباع کردن دلیل نمیشه مردا نیان

شما بیا جا خواهرمونید

دقیقا کجای سایت نوشته که اینجا زنونه‌س ؟ حالا چون زنا اینجارو اشباع کردن دلیل نمیشه مردا نیان

خیلی چیزا دیدنی نیست و قانون خاصی براش در نظر نگرفته شده ولی خود شخص باید شعور کافی برای برخورد با اون رو داشته باشه .

مثل تف کردن تو خیابون که جرم نیست و نهی نشده ولی فرهنگ و شخصیت ادم اجازه چنین کاری رو نمیده .

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

ابجی اگه وقت کردین تایپیک یکی مونده به اخر من رو بخونید و بگید چطوری میتونستم با خودش حرف بزنم هرچند ...

یه وقتی که بچه خونه نیست بشینید حرف بزنید 

زن ها یکسان نیستن

لامصب چجوی تاییدشد😂

والا یه کاربریم داشتم شورت قرمز بود اونم از دستشون در رفت بچه ها گزارش زدن نی نی یار پیام داد عزیزم اسم دیگ انتخاب کن اسمت مجاز نیست😂 گفتم ایندفعه رنگشو عوض کنم شاید مجاز بشه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒