2777
2789
عنوان

آیا این برای دختر خانم مذهبی عادی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 51 پست

دوخط اول رو خوندم متوجه شدم درونگراست به سختی ارتباط میگیره

بعدا باهاش راحت شی شوخی میکنه 

شناخت من که زیادنیست ولی درونگراها بعضیاشون بعدمدتی که احساس راحتی کردن شوخی و...دارن ولی درکل کمی سخته درونگرا وبرونگرا درکنارهم  هردو اذیت میشن 

🩷🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما خودت گفتی درونگراست،پس این که با شما راحت نیست عادیه،معمولا افراد درون‌گرا خجالتی هم هستن

درون‌گرا وقتی صمیمی میشه اتفاقا زیاد صحبت میکنه ولی باید به اون حس صمیمیت برسن ایشون هنوز در مرحله آشنایی هست 

دوخط اول رو خوندم متوجه شدم درونگراست به سختی ارتباط میگیرهبعدا باهاش راحت شی شوخی میکنه شناخت من که ...

اتفاقا خیلی از درونگراها مایلن طرف مقابلشون برون‌گرا باشه تا تعادل ایجاد بشه برای همسر ترجیح میدن مخالف خودشون باشه برون‌گرا دیدم با درون‌گرا ازدواج کرده درون‌گرا میگه میخوام شوهرم برون‌گرا باشه

بعضی ها کلا اینطوری هستن خانوم منن با اینکه مذهبی بودن خانوادگی ولی اینطور خشک نبود،خجالتی بود ولی اینکه نخنده و جدی باشه نه، باید ببینید اینطوری هستن کلا با همه ببینید با خانوم ها چطوری رفارشون اگه با خانوم ها هم اینطور بودن یعنی کلا اینطورن واگه اینطور نبود یعنی بحث خجالت و حیا مطرح میشه اونوقط

خوشبخت باشید داداش گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
خجالت مبکشه انتظار نداری یهو پسر خاله بشه بگه ممد چطوری

😂😂😂😂😂عالی بود 

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

دوخط اول رو خوندم متوجه شدم درونگراست به سختی ارتباط میگیرهبعدا باهاش راحت شی شوخی میکنه شناخت من که ...

وای نههه من درونگرام اگه همسرمم درونگرا باشه قطعا از افسردگی میمیرم همیشه تو ذهتم باید یه نفر برونگرا باشه وگرنه من دووم نمیارم ن من حرف میزنم نه اون

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

به شخصه باید بگم یه درونگرا با یه برونگرا به هیچ عنوان باهم کنار نمیان 

چون خودم تو همین شرایط هستم ده ساله ازدواج کردم من درونگرا هستم شوهرم برونگرا ، همیشه ی خدا دعوا داریم چون من انتظار دارم اون ساکت بشینه اون انتظار داره من همیشه شاد و فعال باشم و همه چیزو بهش بگم 

روابطمون به شدت سرد شده جفتمون بخاطر دخترم داریم تحمل میکنیم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊