2777
2789

منم لایک کنین

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من درست میکنم و حتما دم نمیزارم یعنی تا الان نمیدونستم دم کردن میخواد میشه بفرمایید شما ا ...

من مادرشوهرم تو زایمانم درست میکرد دم میزاشت فکنم من وقتی میپخت تو اتاق بودم نمیدیدم چیکار میکنه دقیق ولی موادش کره و آرد گندم و زعفرون و شکر و آب هست البته من اون موقع شکر نمیخوردم برام شیره انگور میریخت فوق العاده خوش مزه بود خدا خیرش بده ولی تشهر دیگست روم نمیشه بخاطر کاچی زنگ بزنم سوال بپرسم 

من مادرشوهرم تو زایمانم درست میکرد دم میزاشت فکنم من وقتی میپخت تو اتاق بودم نمیدیدم چیکار میکنه دقی ...

خدا خیرشون بده و انشاا… خودتون به بهترین نحو درست خواهید کرد عزیزم من آرد برنج و چهار زیره و پودر چهار مغز و کمی زردچوبه هم اضافه می کردم و اینکه شما از کره منظورتون کره محلی هست؟چون من روغن زرد به جای کره رو ترجیح میدم

خدا خیرشون بده و انشاا… خودتون به بهترین نحو درست خواهید کرد عزیزم من آرد برنج و چهار زیره و پودر چه ...

مرسی گلم آره میدونم با زیره خیلی مفیده ولی نمیدونم طعمشو دوست دارم یا نه باید تست کنم ولی آرد برنج دوست دارم کره هم محلی میزنم اول میندازم تو قابلمه یکم دوغش بره بعد آرد میزنم روغن زرد دنبه ست یا کره آب شده؟

مرسی گلم آره میدونم با زیره خیلی مفیده ولی نمیدونم طعمشو دوست دارم یا نه باید تست کنم ولی آرد برنج د ...

کره آب شده 

عزیزم چهار زیره شده حتی یک قاشق مربا خوری  ، استفاده کنید تمام بادهای سرد بدنتون رو که بر اثر زایمان پیش میاد،  میکشه و اعصاب رو آروم میکنه و شیرتونو زیاد و از طریق شیر باعث آرامش نوزادتون میشه و نفخ کودکتون هم کم میکنه لطفا چهار مغز هم تازه تهیه کنید شده یک قاشق غذاخوری اما حتما استفاده کنید 🌻انشاا… همه چی خوب و عالی پیش بره به لطف خدا