2777
2789

هی چرتو پرت میاد به ذهنم ولی نمیتونم کنترلشون کنم همش تو ذهنمه

بعدمغز احمقو منفی گرام  هی مسائل چرتو پرتو بهم ربط میده که قراره فلان بشه قراره بهمان بشه بدتر استرسی میشم

حتی نمیتونم بخوابم تا این ساعت دو بار از خواب پریدم و حالم بده🥲🥲

توروخدا کسی مثه من هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر منی

توام به اتفاقات منفی برای اطرافیانت فکر میکنی؟ 

که اگه اینطوری بشه چی  اونطوری بشه چی.

من اصصلا تفکر مثبت ندارم

حتی یه بچه به دنیا میاد میگم چه ارزشی داره قراره یه روزبمیره 😐😐یاوقتی عروس دومادمیبینم هم همچنین😐

وای چقدر منیتوام به اتفاقات منفی برای اطرافیانت فکر میکنی؟ که اگه اینطوری بشه چی اونطوری بشه چی.من ...

وای اره همه چیو از جنبه منفی میبینم یا خدانکنه کابوس ببینم به هزار روش بد تعبیرش میکنم به خودم تا ماهها استرس میدم

واقعا دیگه نمیکشم این فکرا بهم استرس میدههه

وای اره همه چیو از جنبه منفی میبینم یا خدانکنه کابوس ببینم به هزار روش بد تعبیرش میکنم به خودم تا ما ...

به خدامنم

مگه مییشه یه ادم اصلا مثبت نگر نباشه 

جتی درباره خودم باعثشده پیشرفتی نکنم توزندگی

میگم قراره بمیرم پس ارزشی نداره

من اینجوریم کلی فکر منفی میکنمبعد یهو استرس میگیرم کل بدنم منقبض میشه الپرزوام میخورم شل میشم می‌خوا ...

افکارت دست خودت نیست؟الپرازولام منظورته همون خواب اوره؟

به خدامنممگه مییشه یه ادم اصلا مثبت نگر نباشه جتی درباره خودم باعثشده پیشرفتی نکنم توزندگیمیگم قراره ...

خیلی بده اینطوری با اینکه خودمم باید برم دکتر ولی توام برو حتما خیلی چیز بدیه🥲