2777
2789

اکثر خانمایی که کوتاه و امروزی لباس می‌پوشن معمولا فرم اندام خوبی دارن که با مشخص بودنش جذاب تر میشن مثلا لگن و باسن پهن تره یا فرم خوبی دارن در کل 

من عرض باسن و لگن و رانم تقریبا تو یک راستا هستند یعنی فرم اندامم مستطیلی هست خجالت میکشم لباس خیلی کوتاه بپوشم بد فرم به نظر بیام 

از طرفی دوست ندارم دیگه مانتو ساده یا بلند بپوشم خیلی قدیمی شده دوست دارم شبیه بقیه خوش استایل باشم نمی‌دونم چیکار کنم قدم هم بلنده

مانتو جلو باز هم برای اندام گلابی خیلی خوشگله نه من 

شمایی که فرهنگ پوشش جدید برای اندامتون زیبا نیست چیکار می‌کنید ؟‌ قدیمی بودن بهتره یا با اندام افتضاح لباس امروزی پوشیدن ؟ 

برای این فصل برای شما شما دامن و‌پیراهن گزینه ی مناسبی

باهاش استایل های خوبی میتونی بزنی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

چی بگم والا .من چادر میپوشم .

دیگع زیاد در قید  و بند استایل کردن نیستم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی ها جواب ندن چون اونا تفکر و دلیل پوشیدگیشون چیز دیگه هست می‌خوام دخترایی جواب بدن که امروزی هس ...

مگه اندامت چجوریه یعنی اونقد ضایعست؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

من هر لباسی دوست داشته باشم میپوشم 

معمولا هم تنوع دارن 

مثلا تابستونا هم شومیز شلوار میپوشم هم شومیز دامن یا پیراهن بلند 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

سعی کن استایل خوب خودتو پیدا کنی،از این مدل مانتوهای ک خیلی هم مد شده کوتاه مثل کت با شلوار واید ،فک کنم خوبه براتون ،چون اندام رو خیلی واضح نشون نمی ده ،یا شومیز با شلوار واید ،سخت نگیرید ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

ببین کلی میتونی شیک ولی بدون نمایش اندام لباس بپوشی من چون شکم دارم از لباس های گشاد ولی شیک استفاده میکنم مثات برای اندام شما شلوار بگ یا مام خوبه دیگه لباس هایی که فرم گرد دارن خوبن

من فرم بدنم شبیه توعه

ببین منم کوتاه میپوشم ولی مثلا یه کت میپوشم که تا وسطای باسنمو بپوشونه اینجوری خوب میشه

اگر میخوای کوتاه بپوشی اینجوری بپوش 

یا مثلا تو لباس مجلسی من گن هیپ دیپ و باسن دارم میپوشم

من هر لباسی دوست داشته باشم میپوشم معمولا هم تنوع دارن مثلا تابستونا هم شومیز شلوار میپوشم هم شومیز ...

اندامم هم خوب نیست تازه 

ولی اکثرا از تیپم تعریف میکنن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منم کوتاه میپوشم ولی بدنم  اونقدر پر نیست که جلب توجه کنه اون سری  یه خانومه اندام پری داشت راه میرفت همه مردا نگاهشون به باسنش بود چندتا پسر جوون که خم شدن نگاه کنن آدم اگه بدنش پره باید مراعات کنه بنظرم مگه اینکه خودشم خوشش بیاد🐛

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

با افتخار مذهبیم و اتفاقا چادری هایی رو دیدم بشدددت تو مجالس زنانه می‌درخشن حتی بیشتر از مانتویی ها....

مذهبی ها هم دقیقا با توجه به شرایط ،بروز وشیک لباس میپوشن 

من خودم به شخصه همه جور مانتویی میپوشم هم طبق مد،هم غیره

منم کوتاه میپوشم ولی بدنم اونقدر پر نیست که جلب توجه کنه اون سری یه خانومه اندام پری داشت راه میرف ...

عزیزم شما به پوشش بقیه کار نداشته باشی بهتره بقیه میتونن نگاهشونو جمع کنن

حجاب دارم و برام مهم نیست مثل بقیه باشم

چند روز پیش اینجا تاپیک زدم که نامزدم گم شده،نامزد من،رفت.🖤نی نی سایتیا شاهد بودن چقد دوسش داشتم و دارم،ولی ناراحت نیستم، غبطه میخورم که چقدر انسان بود و من نفهمیدم،علیِ من،نورچشم من،با افتخار برای کشورش زندگی کرد و برای کشورش تموم کرد.من دیگه سایت نمیام دوست دارم حداقل اینجا علیِ من زنده باشه چون تموم تاپیکام اونه🖤۷ سال عاشقی،۷ سال رویایی هر چند سخت من تموم شد.از الان هر نفسی میکشم،فقط برای نامزد عزیزمه که زندم تا روزی که بهش بپیوندم.حکمت خدارو قربون که ۷ سال به هر طریقی بود نزاشت این عقد انجام بشه،واسم خیلی دعا کنید،برای علیم خیلی دعا کنید.🖤

بیشتر ببینید