2777
2789
زیست؟

ادبیات

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایشالله از شنبه🤣

😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید
مارک و شماره لنزت رو میگی قشنگ خانم؟گوجه ای هم بهتون میاد به نظرم

ای ای ای😂

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

دهب عالیهمن دو رنگ ازش دارمسولیتیر و الاسکارقبلا لومیر گری داشتم زیباترین بوداحتمالا دوباره بخرم لوم ...

من خیلی به برند و شماره و این چیزاش توجه نمیکنم

کاتالوگ میگیرم هرکدومو بخوام برمیدارم.

من خیلی به برند و شماره و این چیزاش توجه نمیکنمکاتالوگ میگیرم هرکدومو بخوام برمیدارم.

اخه دهب راحته

من مثلا هالیوود بیبی بلو دارم بیشتر پنج شیش ساعت نمیشه نگه داشت با اینکه گرونترینه

ولی دهب راحته هم اینکه دو رو داره

یک رو خط دار یه رو بدون خط

تنها مارک لنز دو روی دنیاست

اخه دهب راحتهمن مثلا هالیوود بیبی بلو دارم بیشتر پنج شیش ساعت نمیشه نگه داشت با اینکه گرونترینهولی د ...

من ولی برعکس شما که فکر کنم لنزای سبک و نازک به چشمت می‌سازه، لنزای کلفت بهترمه.

لنزای سبک هرکاری میکنم با پلک‌زدن برمیگرده بالای چشمم

و خیلی چشممو اذیت میکنه.بارها با لنزای مختلف امتحان کردم

هرچی کلفت تر بود بهتر بود برام و بیشتز تونستم تحملش کنم حتی در حد ۱۰ ساعت.

ولی درکل دهب ام جزو لنزای نازک و سبکه 

من ولی برعکس شما که فکر کنم لنزای سبک و نازک به چشمت می‌سازه، لنزای کلفت بهترمه.لنزای سبک هرکاری میک ...

لنز نازک سریع با حالت چشم جور میشه احتمالا بر عکس بشه یا تایم استفادش تموم بشه یا خشکی چشم دلیل تکون خوردنش باشه

لنز کلفت فقط همین دستساز که گفتم دارم واقعا به خاطر سنگینیش نمیشه تایم طولانی گذاشت

لنز پیکسی هم دارم اونم مارک خوبیه رنگ بلو