2777
2789
عنوان

شوهر شما هم بی غیرتن یا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودش وخانوادشو دیدی وهیچ نقطه مشترکی باشما نداشتن اما تلاش کردی مربی تربیتی باشی تا با مدل خودت ...

اره همیشه می‌گفت جای خالی همه رو برام پر می‌کنی فقط زنم نیستی 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بیشتر ببینید
سر لجه با خانوادم که چرا رفتم مهریه و این چیزا گذاشتم اجرا اون نیومد بگه دوسم داره من یه سری حالم خی ...

خب به نظرم الان حرف اون کاربر عزیز درست در اومد

ایشون فکر کرده شما روانشناسش بودی و مشکلاتشو حل کردی و حالا که مشکل جدید خود شمایی دوباره به فاز قبل برگشته و شما باید دوباره درمانش کنی 

میگم یه مشاوره قبل از جدایی هم بد نیستا بهش فکر کردی؟

فقط میدونم چند روز پیشم همین تاپیک رو زد نظر دادم

دیشب بود 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بیشتر ببینید
قرار نیست برای ترمیم همیشه با یه پزشک همراه بشی گاهی انتخاب یه آدم درست باعث ترمیم میشه من تونستم خی ...

عزیزم هیچ آدمی ظرفیت نداره که صدتو براش بذاری.

تو بگو بهترین آدم حتی فرقی نمی کنه.

محبت و گذشت بیش از باعث به وجود اومدن توهم و توقع تو ذهن طرف مقابل میشه.

آدمها هم تا خودشون نخوان نمیتونن آسیب های روانیشون رو ترمیم کنن حالا هرچقدر آدم تلاش کنه و آدمهای عادی هم علم درمان ندارن که بتونن خیلی تخصصی عمل کنن پس بی نتیجه ست.

فقط می خوام بهت بگم که گول نخوری و یه اشتباه رو دوبار تکرار نکنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خب به نظرم الان حرف اون کاربر عزیز درست در اومدایشون فکر کرده شما روانشناسش بودی و مشکلاتشو حل کردی ...

طی رابطه خیلی رفتیم تراپی

برای تصمیم به جدایی هم مشورت گرفتم از تراپیست

یعنی چی توقع درمان دازه؟

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا قلبم درد گرفت خدارو شکر ک فهمیدی لیاقتتو نداره

💔

بیشتر ببینید
عزیزم هیچ آدمی ظرفیت نداره که صدتو براش بذاری.تو بگو بهترین آدم حتی فرقی نمی کنه.محبت و گذشت بیش از ...

کاملا درست میگی :)

بیشتر ببینید
طی رابطه خیلی رفتیم تراپیبرای تصمیم به جدایی هم مشورت گرفتم از تراپیستیعنی چی توقع درمان دازه؟

اینجور به نظر میاد 

وقتی حس قربانی گرفته 

چون اینجور که میگی خیلی بهش کمک کردی 

الانم فاز قربانی گرفته یا تو یا هرکی بهش کمک کنه 

چون از فاز قربانی گرفتن نتیجه دیده🥲

اینجور به نظر میاد وقتی حس قربانی گرفته چون اینجور که میگی خیلی بهش کمک کردی الانم فاز قربانی گرفته ...

اره فکر کنم درست میگی 

چون هروقت یه عکس جدید بذارم پروف یا بیو انگیزشی چیزی بذارم استوری آرامش دار بذارم 

شروع می‌کنه به استوری غمگین یا طلبکارانه گذاشتن

بیشتر ببینید