2777
2789
عنوان

بارداری با اورژانسی 🥺

769 بازدید | 72 پست

سلام خانوما.دوهفته پیش قرض اورژانسی خوردم .هنوز پریود نشدم امشب بی بی چک مثبت شد ://

حالم به شدت بده

جدیدا خدا منو‌توموقعیتایی میذاره که بهش خودمو ثابت کنم .نمیخوام گناهش گردنم بمونه .دخترم ۱۸ماهشه و توخونه کار میکنم کم وبیش.جوشونده ای چیزی بخورم یا تسلیم خواست خدا بشم؟؟؟

حالم بده واقعا 🥺🥺🥺کسی بوده تجربه بچه دوم ناخواسته داشته باشه؟پشیمون شدین نگه داشتین یانه؟خیلی سخت بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه خداس دست رد نزنمن ناشکری کردم بچمو سقط کردم☺️💔الان دیگه بچه دار نمیشم🥲💔

عزیزم توبه کن انشاالله خدا میبخشه بهت.خیلی بزرگ تر از این حرفاست بی جواب نمیذاره دلتو.

حالم بده واقعا بچه میخواستم اما مثلا اخر امسال اقدام کنم نه الان 

عزیزم توبه کن انشاالله خدا میبخشه بهت.خیلی بزرگ تر از این حرفاست بی جواب نمیذاره دلتو.حالم بده واقعا ...

انشالله که پا قدمش خیر باشه

مبارکه عزیزممم😍😍

دیگه‌اخر امسال و اولش فرقی ندارهههه

انشالله که سالم به دنیا میاد

اتفاقی که افتاد ولی شرایطشو نداری سقط کن فردا بچه ات میگه چرا منو اوردی تو این شرایط

جیزی که من 100 هزار بار میپرسم از مامانم 

بچه دومیم هستم تازع شرایطمون اونقدر بد نیس 

کلی برنامه امسال داشتم.همه بهم ریخت الان.حس بدی دارم وهم حس بی حسی دارمههیییییی

خدا حفظ ش کنه ،با هم بزرگ میشن ،همبازی میشن،نگران نباش ،من سه تا بچه ی شیر به شیر دارم،سختی ش به شیرینی بعدش می ارزه

ی سوال بی ربط ولی واقعا چرا میزارین کار ب اورژانسی برسه🥲نمیترسین؟ 

اسی مطمئن باش بچه هات بهترین دوستای همدیگه میشن در آینده فاصله سنی عالی و بی نقصی دارن

لطفا با عقاید من کاری نداشته باشید

اتفاقی که افتاد ولی شرایطشو نداری سقط کن فردا بچه ات میگه چرا منو اوردی تو این شرایط

شرایط درامد شوهرم بد نیست.دخترمم بچه ارومیه.ابجیمم کمکم هست اما نگران کارای خودمم.زایمان وحال بد بارداری و حرفای بقیه.

چجوری بگم به بقیه اخه 

وای خدا

بچه ات نگه دار تو حق نداری جون یه موجود زنده دیگه بگیری هرچقدرم هنوز جا پاش سفت نباشه جون داره

هرچند سخته ولی تلاشتون بیشتر کنید بتونید از پسش بر بیاید !

واقعا نمیدونم تو چه شرایطی هستید اما شاید سالها بعد تنها برگ برنده تو زندگیتون همین بچه باشه 🩷🩵