2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه با این انتخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 129 پست
وقتی خانواده م قبول نمیکننمیگن خوب میشه میگن تو ولش کن تو بیخیال باش بیخیال چند تا چی؟ بیخیال پولهای ...

میدونی مساله اصلا عروسی اون فرد ناشناس نبوده مساله اینه که دوست داره به حرفش گوش کنی 

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیفا شوهر من از یه دختر سیگار گرفته کشیده منم وقتی فهمیدم ناراحت شدم که چرا این کارو کردیاون برگشت ...

اگه شوهرت دوستت نداشته باشه از سیگار کشیدنت ناراحت نمیشه حواست باشه از لج اون تو چاه نیفتی

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

میدونی مساله اصلا عروسی اون فرد ناشناس نبوده مساله اینه که دوست داره به حرفش گوش کنی

عزیزم ما اختلاف فرهنگی زیادی داریم 

سعی میکنم با درجه یک خودش در ارتباط باشم و همیشه تو همه ی مهمونیاشون شرکت کردم و احترام گذاشتم 

اما اصلا لزومی نمی‌دیدم واسه عروسی همسایه ۴۰ سال پیش پدر بزرگش برم چرا؟ چون مامانش دوست داره من برم 

مشکل اینه شوهرم بقیه چیزها رو نمی‌بینه ، فقط نه آوردن منو میبینه و اینکه خیلی زخم زبون میزنه و طرفدار خانوادشه یعنی هر چی گفتن، هررررر توهینی کردن از نظر شوهر من توهین نیست ، دوست داشتن اینو گفتن 

دلیل اینکه قبل از ازدواج یه جورن بعدش یه جور دیگه به نظرت چی میتونه باشه؟

قبل از ازدواج نه 

از روز بله برون، دعواااااا سر مهریه ، همون اینو گفت ، بابات اونو گفت ، بعد جلوی من می‌گفت عموم خوب کاری با عموت کرد ( عموش به عموی من توهین کرد ) 

روز عقد

چرا لباست اینحوره ، چرا با این رقصیدی، چرا با فامیل من کمتر رقصیدی و ....

بعد شد فامیل من فامیل تو ( کل فیلم عقدمون انگار منو فامیلام نبودیم چرا؟ چون فیلمبردار دوستش بود و دوست دختر داداشش، داداشش بهش گفته بود از خانواده عروس نگیر) 

بعد دروغهاس مشخص شد ، پولدارم ، خونه بهترین جا رهن میکنم و ....

همش دروغ بود آه در بساط نداره، خونه م که خجالت میکشم کسی آدرس بپرسه

بعد از عروسی هم فامیل شما فامیل ما 

روستای شما روستای ما 

اینارو برادر و مادرش میگفتن و جرات نداشتم بگم چرا گفتن

تمام زندگی من شده همین ، همششششش دعوا 

همششششش هزینه واسه برادرش و نگران برادر و مادرشه 

همشششش داستان‌هایی که پای خانواده ش وسطه 

خواهرم بدبخته، خواهرم خونه م نیومد، خواهرم شوهرش اذیتش میکنه، مادرم بدبخته، برادرم بدبختر از همه س و ...

بعد هر سری دعوا میشه دوباره از نو شروع میکنه

🥲💔قبل ازدواج چجوری بود؟

۳ ماه باهاش در ارتباط بودم 

متین، آروم، عاشق، با فرهنگ با شعور ، زن دوست ، احترام به زن در الویتشه 

بعد از عقدمون از افتخارات فک و فامیلش می‌گفت که خانومش رفته بود قهر برادر شوهر طرف گفته زبونش درازه طلاقش بده خودم مهریه شو میده 

یا فلانی که پسر خاله مه ، خانومش رفت قهر بچه رو برد ، رفت بچه رو ازش گرفت گفت این بچه مال منه خودت برو 

آنقدر نرفتن دنبالش تا خودش برگشت 

این چیزها واسش افتخاره

زن ستیزن

شوهر من جلوی همه موشه، جلوی من خداوکیلی یه آدم شر بی ذات بی شخصیته که من واسه مامانم میگم اینجوره تعجب می‌کنه 

کاش شوهر منم بمیره

شوهر من وقتی خوبه میگه دعا کن پولدار شم 

بخدا تو شکر گذاریای روزانه م اسمشو نمیارم 

همیشه هم در حال آه و نفرینم ، خب این شد زندگی ؟ 

به خدا هم میگم نشونش بده داره راهو اشتباه می‌ره ، هیچی به هیچی 

چکار کنم؟ 

چقدر التماس خدا کنم