2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 42827 بازدید | 387 پست
میگه تو با من بیای از فردا دوستام میان پیجتو فالو میکنن و فک میکنن عادی میشه و باهاشون راحتی🫠اصلا ن ...

بگو با لاشی ها نگرد خب که انقد بی ناموس باشن به زن رفیقشون چشم داشته باشن 

بعدشم اگه دوستای تو بیان پیج من این امکان هم وجود داره تو هم بری پیج زنای اونا 

الکی سفسطه نکن یا با ادم حسابی ها معاشرت کن که بتونیم هردو بریم یا هردو نمیریم تمام

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب خدا عوضش بهت بده دل بزرگی داری

ممنون عزیزم ❤️ 

البته بحثهای برادر من و خانومش سر این مسائل نیست 

اونا هم اهل رفت آمد با دوستان و پارتی و ... هستند 

حتی برادرم اصلا کاری با پوشش زن داداشم نداره تو مراسمات مختلط

بهش گفتم این نهایت بی فرهنگی تورو نشون میده به همه ک زنتو نبردی و تنها شرکت کردی حتی باید بگی بهشون ...

خیلی متاسفم

اخلاق بدی داره

امیدوارم اصلاح بشه

چون واقعا اذیت کنندست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
میگه تو با من بیای از فردا دوستام میان پیجتو فالو میکنن و فک میکنن عادی میشه و باهاشون راحتی🫠اصلا ن ...

بگو قبلش قرار بود بیام چطور یهو یادت افتاد دوستات اینطورین

دومن بگو این چرتو پرتا چیه تو میتونی راحت بگی عزیزم با اونا صمیمی نشو با توجه به شناختی که دارم آدمای درستی نیستن یا فالورت نشنا به همین سادگی باز این محدودیتایی که برام میزاری چیه من باید جور بیشعوری دوستاتو بکشم 

والا ما خیلی با دوستان رفت آمد داریم پارتی و ...ولی همیشه حدود رعایت میشه حتی اگه پیج هم رو داشته با ...

خوب اصلا چیز بدی نیست ک پیج کسیو داشته باشی 

ببین خیلی محدود با این دوستاش رفت و امد میکنیم و به خاطر شوهر من ک به قول خودش رو نمیده تا ه بهشون ک بیان و برن

ولی همون دوبار ک باهم بیرون اینا رفتیم بعدش منو فالو کرد دوستش انگار این ادم بددل بدبین‌تر شد ک چرا این باید پیج زنه منو داشته باشه حالا ادم نرمالی هم هست من بدچشمی هم ندیدم از بنده خدا

اصلاااا بعش اهمیت نذه اصلا ازش سوال نپرس اصلا کاری باهاش نداشته باش ی جوری رفتار کن انگار هر روز دار ...

میگم با اینکه همش زنگ میزنه امارمو داره باز میخواد ازم اتو بگیره و سر مسایل کوچیک با اینکه بارها دعوا کردیم تا پای طلاق رفتم باز همین کارارو میکنه ‌و میگه چرا رفتی نونوایی مثلا نگفتی به من😶

ببخشید واقعا نمیخوام اتیش بیار معرکه بشم ولی واقعا اگه ریگی به کفشش نبود شما رو هم میبرد! مگه هیچ مرد غریبه ای شما رو نمیبینه که الان تو مهمونی نباید باشید یا مثلا انقدر دوستای بدرد نخور و لاشی داره که انقدر هیزن به زن دوستشون چشم داشته باشن؟ اگه اره چرا با چنین ادمایی معاشرت میکنه اگه خودش مثه اونا نیست؟!

یکی تو اون مهمونی بوده که نمیخواسته شما رو با خودش ببینه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوب اصلا چیز بدی نیست ک پیج کسیو داشته باشی ببین خیلی محدود با این دوستاش رفت و امد میکنیم و به خاطر ...

خب عزیزم تو یسری چیزا مثل این شما باهاش کنار بیا 

مثلا وقتی فالو میکنه بگو مثلا شوهر این کیه منو فالو کرده مثلا میخوای بشناسیش بعد اگه خوشش نیومد آنفالو کن