2777
2789

من نوحه شب است وسکوت هست وماه هست ومن از صادق آهنگران رو خیلی دوست دارم بارها وبارها وقتی بهش گوش میدم گریه میکنم. نه به خاطر اعتقادات مذهبی بلکه به حال و روز خودم گریه میکنم ودلم برای خودم میسوزه 🥺وهمچنین نوحه الا یا ایها اساقی از کویتی پور رو هم خیلی دوست دارم. اصلا هیچی مثل نوحه ها وآهنگای قدیمی نمیشه. آهنگ قدیمی مرا ببوس برای آخرین بار رو از احسان نراقی هم خیلی دوست دارم و همش زمزمه میکنم وقتی بیرون میرم پیاده روی یا تو خونه. شما چه آهنگی رو همش زمزمه میکنید؟ 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

اهنگ خوردم قسم تا بعد از این با چشم باز عاشق شوم هایده

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که تو امضام نوشتم جدیدا با روحم حرف میزنه وقتی گوش میدم یا میخونمش خیلی حالم خوب میشه😘

دل على دلبر على سرور على ره علی رهبر على محشر على جان علی جانان علی ایمان علی روح على ريحان على رضوان علی الله الله الله قد دلجوي على اون قدح روى على زور بازوی علی طره ی گیسوی علی عالمی حیران از تیغ دو ابروی علی مولا مولا مولا مولا على❤

بیشتر ببینید

چاوشی بعد از تو 🖤

I don't know if I didn't have music, tea, and coffee, if I didn't feel good with light, with plants, and with books, if I didn't like rain and snow in autumn and spring, what kind of taste and image would I use as an excuse to be happy in the most empty possible states of my world? I used to do it, and what small happiness I used to hold in my arms to admit to myself that life is still beautiful;

بیشتر ببینید
نوحه فقط خدایا ببخش از حاج محمود کریمی فک‌کنمبا اینک مذهبی نیسم هر بار گوش میکنم اشکم در میاد

استادم عاشق محمود کریمیع منم عاشق استادم هر جا اسمشو میبینم یلدش میفتم🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید