2777
2789

من نوحه شب است وسکوت هست وماه هست ومن از صادق آهنگران رو خیلی دوست دارم بارها وبارها وقتی بهش گوش میدم گریه میکنم. نه به خاطر اعتقادات مذهبی بلکه به حال و روز خودم گریه میکنم ودلم برای خودم میسوزه 🥺وهمچنین نوحه الا یا ایها اساقی از کویتی پور رو هم خیلی دوست دارم. اصلا هیچی مثل نوحه ها وآهنگای قدیمی نمیشه. آهنگ قدیمی مرا ببوس برای آخرین بار رو از احسان نراقی هم خیلی دوست دارم و همش زمزمه میکنم وقتی بیرون میرم پیاده روی یا تو خونه. شما چه آهنگی رو همش زمزمه میکنید؟ 

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

اهنگ خوردم قسم تا بعد از این با چشم باز عاشق شوم هایده

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که تو امضام نوشتم جدیدا با روحم حرف میزنه وقتی گوش میدم یا میخونمش خیلی حالم خوب میشه😘

یاعلی💚عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚 صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور و کر علی💚 دست خدا و نفس محمد💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚اعلا علی💚وجه خدای تعالی علی💚اسداللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکر خدا که شده حیدرِکرار شاهِ من💚علی💚

بیشتر ببینید

چاوشی بعد از تو 🖤

Neither you stay nor sadness And not any of the people of this village I swear by the worried bubble on the bank of a river and by the brevity of that happy moment that passed Sorrow also passes so much that only a memory will remain, the moments are naked, the body of the moment itself, the society is never covered with sorrow🌌

بیشتر ببینید
نوحه فقط خدایا ببخش از حاج محمود کریمی فک‌کنمبا اینک مذهبی نیسم هر بار گوش میکنم اشکم در میاد

استادم عاشق محمود کریمیع منم عاشق استادم هر جا اسمشو میبینم یلدش میفتم🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید