2777
2789

یه پادکست یا کتاب توی تلگرام یا هرجایی معرفی میکنید(برای بی ارزش دونستم حرف و فکر مردم؟)یعنی آدما رو فراموش کنیم و نتونم تاثیری روی ما داشته باشن؟به‌ جز پادکست و کتاب که خیلی روی من تاثیر گذار هستن به نظرتون چه راه های دیگه ای وجود داره برای درمان این موضوع؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

فراموش کردن آدم‌ها یا بی‌ارزش دونستن حرفشون شاید راه‌حل نباشه؛ بهتره یاد بگیریم که **فقط حرف‌هایی که برای ما مهم و مفید هستن رو جدی بگیریم** و بقیه رو مثل یه نسیم رد کنیم. 🌬  

**راه‌های تقویت این موضوع:**  

🧘 **تقویت خودآگاهی** – وقتی بدونی ارزش‌هات چیه، حرف‌های بی‌ربط کمتر رویت تأثیر می‌ذارن!  

🚫 **فیلتری برای شنیده‌ها بساز** – هر نظری مهم نیست! خودت تصمیم بگیر که چه چیزی ارزش توجه داره.  

💪 **اعتمادبه‌نفس و خودباوری** – وقتی به خودت باور داشته باشی، کمتر منتظر تأیید دیگران خواهی بود.  

🎭 **تمرین بی‌تفاوتی و فاصله‌ی احساسی** – بعضی حرفا فقط جهت‌گیری شخصی دارن، پس چرا باید تو رو آزار بدن؟!  

🎧 **پادکست‌ها و کتاب‌های خوب** – تو این زمینه "هنر بی‌خیالی" از مارک منسون خیلی معروفه، و پادکست‌هایی مثل "The Minimalists" روی سادگی و فاصله‌ی ذهنی از نظرات تمرکز دارن.  

یه جمله‌ی معروف هست که میگه: **"وقتی حقیقت خودت رو بشناسی، نیاز نداری که دیگران تأییدت کنن."**  

😃✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلمرو اشتباهات شما اثر وین دایر

ممنون عزیزدلم🩷

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

فکر کن اون مردم دقیقاً کجای زندگیتن. خدانکرده مشکلی واست پیش بیاد کدومشون به کمکت میان. موقع پیشرفت و موفقیت کدومشون از ته دل خوشحال میشن. زبان بدن رو مطالعه کن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید