2777
2789

تصمیمشو گرفته کار بجای باریک کشیده شده.میشه جهیزیه رو بگیریم؟میگن کسی که بچه داره جهیزیه بهش نمیرسه 

فاکتور های طلا به اسم شوهرش هست اونارم آورده هم فاکتور به خودش میرسه یا شوهرش ؟؟؟

امروز دامادمون می‌گفت هیچ گهی نمیتونید بخورید

راستی یه ماشین داره اون گفتیم بجای مهریه برمی‌داریم به آبجیم گفته اونو میخام بزنم به اسم کسه دیگه چقدر طول می‌کشه تا دامادمون ماشین کلا کاراشو بکنه بزنه به اسم کسه دیگه 

عللت طلاق=دست بزن شدید آقا فوش بددهنی اخلاق به شدت تند(شاید بپرسید چرا با این وضع بچه آورد باید بگم که ناخواسته بود دیر فهمید بارداره)

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهیزیه مال خانومه فکر کنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

با وکیل مشورت کنید اگه قصد اقدام جدی دارین 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید

فاکتور طلا ب نام هر کس باشه طلا واسه اونه 

جهیزیشو میتونه بگیره ،مادرشوهر من جهیزیه دخترشو گرفت ولی فاکتور خرید باید ببری دادگاه 

ماشین ب نام زدن کس دیگه کاری نداره ی روزه میزنه

متاهل و متعهد 🥲💍ی قنادموفق🤌

جهیزیه مال خودشه اگر لیست یا فاکتور داشته باشین بهتره

برای اجرا گذاشتن مهریه سریع ترین راه از طریق اداره ثبته

که باید بره محل عقد و اون دفترخونه

راهنماییش میکنن

اگر موقعی ک کتکش زده برگه ی پزشکی قانونی گرفته کارش راحته وگرنه اثبات عسر و حرجش سخته

طلاهارو بفروشید و جاش طلای دیگه بردارید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اگه مهریشو بذاره اجرا بعد آقا ماشینو بزنه به اسم دیگه استعلام بگیرن معلوم میشه 

ولی تا جایی که شنیدم اگه ماشین کسب و کار آقا باشه برا مهریه زن نمیدن 

جهازشم ربطی به بچه نداره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بیشتر ببینید
ولی من واقعن نمی‌فهمم اونایی که میگن ناخواسته بوده و اینا طرف ببخشید ریخته تو دیگه اگه نریخته چجوری ...

پریود نمیشد فکر میکرد بخاطر کیستاشه می‌ره دکتر میگن بارداری

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍