2777
2789
عنوان

یه پسری رو دوست دارم اومدن خاستگاری ولی چون این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 84 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ردش کن حرف خودت درسته

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

میگن اگر میخای توی نامزدی یه مردو بهتر بشناسی ببین با خاهر و مادرش چطور رفتار میکنه نسبت به زن های اطرافش مهر و محبت داره یا نه احترام میزاره یا نه و حس میکنم واقعا درسته این حرف

خب تورو مجبوره نگهداره بچه هاتون نمیزارن .....ازدواج کن عالیه بخدا اسی عالیه از دست نده

بسم الله 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

درست فکر کردی اما بنظرم حرفشو دوباره بکش وسط عمیق تر ازش حرف بکش شاید جوگیر شده یچیزی گفته

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

شاید مامانش باش خوب نبوده نمیشه قضاوت کزد

باید دید دربرابر بقیه چطوره باید تو شرایط مختلف قرار بگیره مثلا ازش بخواه به یه نیازمند کمک کنید یا ببین کی واسش محبت کرده این چطور جبران کرده

خب شاید طرف اینجوری گفته تو خوشحال شی 

اکثرا دخترا عاشق اینن شوهر شون چنین حرفی بزنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید