2777
2789
عنوان

خدا فامیله بد به هیچکی نده

87 بازدید | 4 پست

امروز یکی از فامیلامون اومدن خونمون من واسه اتاقم تخت خریده بودم ولی همش حسودی میکردن حتی یک مبارکه باشه نگفتن به حدی که داشت اعصابم از این انرژی بد خورد میشد بعدشم گفت تو قبلن حجاب و میگرفتی و درس خون بودی ولی الان نبستی... در صورتی که من همیشه ی دختر باهوش و درس خونم و این در صورتی هست که من کل روز و دارم درس میخونم و حجابم خوبه نمیدونم فازش چی بود ولی اعصابم و خورد کرده فکر و خیال میکنممیگم نکنه روم تاثیر بزاره

برو یره تخت چیه دیگه تخت حسودی داره تخت تبریک گفتن داره😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 منظورت از فامیل بد خودت بودی دیگه؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

برو یره تخت چیه دیگه تخت حسودی داره تخت تبریک گفتن داره😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 منظورت از فامیل بد خود ...

خب همه فامیلا که پولدار نیستن..

تا حالا شده انرژی و حس حسادت و تدی کوچیک ترین چیزای ازشون حس کنی؟ این بخش کوچیکی بود 

یک بار نشد یچی رو تبریک بگن! 

خخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه فامیلا که پولدار نیستن..تا حالا شده انرژی و حس حسادت و تدی کوچیک ترین چیزای ازشون حس کنی؟ این ...

اره شده البته فامیل های مام عده ای شون ازینان که جورابم بخری حسادت میکنن😄ولی خب چیزی نگفتن که بذاری پای حسادت

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اره شده البته فامیل های مام عده ای شون ازینان که جورابم بخری حسادت میکنن😄ولی خب چیزی نگفتن که بذاری ...

اخه عشقم یجوری رفتار کزدن که فقط وقتی کسی اونجا باشه متوجه میشه 

دلشون خیلی بده ... و این اذیتم میکنه نه .. حالمو بهم میزنه 

کاش اینجوری نباشن یکم دلشون صاف باشه خدا به همه میده