2777
2789
عنوان

تولد و برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
اگه اونم بی محلی کرد چیکار کنم

اکست چیکار دار اونجا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برو چون نری نشانه ضعیف بودنته رفته که رفته به درک 

شما قشنگ حسابی به خودت برس رفتی اونجا خیلی شاداب و خندان برخورد کن و اصلا نگاش نکن و خیلی عادی باش نری شبیه افسرده ها باشی بذار ببینه رفتنش تأثیری روت نذاشته و شادابی که فکر نکنه چه کار شاخی کرده

اگه اونوقت محل داد و اومد سمتت خیلی عادی رفتار کنی و جدی انگار که یه غریبه س

خاهر زاده من میشه پسر دایی اکسم

جمع باید زنونه باشه اخه اونم تولد یه دختر🎈

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بیشتر ببینید
هیچ نگران نباش عزیزم قبلش برو چهارتا آهنگ فانک گوش کن اعتماد به نفس میره رو هزار به خودتم برس و یکم ...

باشه عزیزم مرسی🥲❤️

عاشق یکی که عاشقم نیست هققق خدا دعا کنید برگرده H🥹💕