2777
2789

از دیشب که کمر درد شدم امروز رفتم دکتر و اینا گفتش به یکسری دلایل یکی از مهره های کمرت یک مقدار جابه جا شده و دلدردمم آخرش نفهمیدم چی بود 

امروز انگاری معجزه شده شوهرم برای بار اول بچرو خوابوند باهاش بازی کرد ارومش کرد مهربون مهربون 

غر نزد 

بقیشم مامانم و مامانش اومدن بچه داری کردن امروز فقط خوابیدم 

نمیدونم بگم کاش زودتر خوب شم یا نشم😂😑

فقط میتونم بگم خیلی عقب مونده و کمبود محبت داری که حاضری مریض بشی محبتت کنن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یا کمبود یا هرچی واقعا تونستم بعد چند ماه راحت بخوابم دیگه اسمش هرچی که میخواد باشه باشه

خوابو اوکیه ولی هیچوقت خودتو محتاج محبتشون نکن اونا کین ک از خداشونم باشه بهت محبت کنن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

فقط میتونم بگم خیلی عقب مونده و کمبود محبت داری که حاضری مریض بشی محبتت کنن

حالا من مریضم من کمبود دارم تو چرا انقدر نا درست صحبت میکنی ؟

اینم جنبه شوخی داشت 

شما که کمبود محبت نداری خوشبحالت بیا برات دست بزنم

حالا من مریضم من کمبود دارم تو چرا انقدر نا درست صحبت میکنی ؟اینم جنبه شوخی داشت شما که کمبود محبت ن ...

حرص خوردم از حرفت 

حرص نخور مهم نبود اونقدر حرفم

الکی خودتو بزن به مریضی گاهی کمکت کنن ولی اصلا محبتشون واست مهم نباشه 

الکی خودتو بزن به مریضی گاهی کمکت کنن ولی اصلا محبتشون واست مهم نباشه

کمک میکنن ولی چون به سبک دیگه ای بچمو بزرگ میکنن و من از این موضوع خوشم نمیاد بخاطر همین سعی میکنم خیلی ازشون کمک نگیرم