2777
2789

۱۷ سالم بود مادرم مرد خواهر ندارم برادر معتادم نزاشت بعد دانشگاه برم سرکار همش خونه حبس بودم پدرم زن گرفته بود مدام خودش و زنش سرکوفت میزدن که موندی رو دستمون سگم تورو نمیگیره بالای ده بار خواستگار اوردن برام معرفها ولی هیچکدوم نخواستنم قیافم خوب نیست بماند که هر بار اومدن ونشد چقدر خورد شدم چقدر حرف شنیدم بابام یه بار به خواستگارم زنگ زد چرا نمیاید رسما التماسشون کرد الان ۳۷ سالمه کلا ۴ سال سرکار رفتم  الان یه سال بیکار شدم حتی واسه کار کردنم باید خوشگل باشی هیج جا کار پیدا نمیکنم چند جا رفتم رسما حمال میخواستن دخترای فامیل همه خوشگل خوشبخت شدن کاش میون اینهمه بدبختی که بهم دادی لاقل یه کم قیافه هم میدادی

آره، دنیای ما خیلی وقته رو ظاهر می‌چرخه، مخصوصا واسه زنا. ولی اینکه تا الان خوردی زمین دلیل نمیشه دیگه بلند نشی. قیافه یه چیزه، سرسختی یه چیز دیگه‌ست. اگه بخوای، میشه راه دراومد، حتی تو این شرایط گند. بشین نگاه کن ببین چی بلدی، چی میتونی یاد بگیری، از خونه هم میشه پول درآورد. منت کسی نباش. منت نکش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

💔💔💔💔

۰۹۶۴۰۰ و ۱۴۸۰ مشاوره رایگان

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی الان کلا همه ناراضی ان...حتی خوشگلا...تو همین سایت دیدم که میگم تو جامعه هم اطرافیان رو میبینم که خوشگلم ولی ناراضی ان...کلا هیچ کس از زندگی راضی نیست انگار...شاید به خاطر اینه که یادمون رفته چطور زندگی کنیم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

خدایا میشنوی😔😔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بیشتر ببینید
پول ندارم

راهش اینه یه کار  پیدا کنی با دعوا هم شدی بری سر کار پول در بیاری یه خورده عمل رسیدگی انجام بدی خوش اخلاق باشی خود به خود خاستگاری میاد سمتت یکیو انتخاب کنی باهاش ازداوج کنی یه بچه بیاری با خوبی خوشی زندگی کنی و دیگه طرف خانوادت نری 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شاید خودت فکر می کتی زشتی ، بیشتر اعتماد به نفس نداری ، برو کارخونه کار کن با پولش تغییراتی تو صورتت انجام بدی خوشگل می شی  ، دختر خاله من خیلی زشت بود ، منشی دکتر شد باپولش دماغش عمل کرد ، فیبرز ابرو کرد ،لباش ژل زد ، زاویه فک زد خوشگل شد بازم دنباله کار بگرد انشا الله کار خوب پبدا کنی مستقل بشی ،اینکه خواستگارات رفتن هم به خاطر قیافت نبوده ،دختر عموی من خوشگل نیست چهرش معمولی رو به پایین ازدواج خوب کرد