2777
2789

اول از  همه اینو بگم که به شدت ادم تمیزی هستم هم خودم هم بچمو تمیز نگه میدارم .قیافم متوسطه اصلا زشت نیستم تیپم هم مثل تیپ 80درصد جامعه هست یعنی عادیه .خیلی تو حرفام و رفتارم با دیگران مودب صحبت میکنم اما خیلیا ازم فاصله میگیرن فقط کسایی که خیلی از خودم پایینتر هستن میان طرفم و گاهی همونا هم برام ناز میکنن .کسی میدونه دلیلش چیه؟

باور کن از بیرون اینجوری نیس

اینا عقاید خودت هست

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دخترمو بردم پارک دوستاش با مامانشون بودن همشون رفتن یه جا بعد اصلا به من تعارف نکردن بیا بشین ...

منم مشکل تو رو داشتم

با روانشناس ک صحبت کردم گفت که بعضیا تو رابطه همیشه عادت دارن طرف مقابل پا پیش بذاره واکنشی هستن اغلب 

همینطوریه ک ارتباط گرفتن براشون سخته

ی جایی خودت پیش قدم بشو

مثلا میوه ای اگه همراهت هست تعارف کن بهشون

سوالی راجع ب بچه ها بپرس 

اینجوری سر صحبت رو باز کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم مشکل تو رو داشتمبا روانشناس ک صحبت کردم گفت که بعضیا تو رابطه همیشه عادت دارن طرف مقابل پا پیش ب ...

باور کن خیلی میرم سمتشون اما بازم نمیشه .مثلا امروز یکی که از نظر چهره و شخصیت یک دهم من بود قشنگ منو کم محل کرد با اینکه قبلتر باهاش برخورد داشتم و خوب رفتار کردم.

باور کن خیلی میرم سمتشون اما بازم نمیشه .مثلا امروز یکی که از نظر چهره و شخصیت یک دهم من بود قشنگ من ...

چه اصراریه ارتباط داشته باشی

من ک خیلی وقته از همه قطع امید کردم 

کلا با خانوادمم

فقط مادرم و همسرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باور کن خیلی میرم سمتشون اما بازم نمیشه .مثلا امروز یکی که از نظر چهره و شخصیت یک دهم من بود قشنگ من ...

تو رابطه فقط زیبایی ملاک نیست نوع ارتباط هم هست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

منم همینم ولی تفاوت من باشما اینه که من اوایل نارحت میشدم وافسردگی وحرص وجوش وهمه اینها ولی الان به این نتیجه رسیدم اقااا قرار نیست همه با شعور باشن بالاخره بی شعورا هستن که باشعورا نماد پیدا میکنن الان به درجه ای رسیدم خودم میرم کوه میرم تور گردشگری میرم دورهمی رقص واواز ..با کسی هم کاری ندارم به اندازه خودم زیبایی دارم کلا س اجتماعی دارم چهره نمکی زیبا طبق نظرات بقیه البته دارم دیگه بقیه که تاثیری تو زندگی من ندارن می خوان منو بخوان یا اصلاا هم نخوان دیگه مهم نیست بهیچوجه من خودم یه تنه یه لشکرم برای خودم 

خدا قوت عزیزم💗💗💗💗کاش منم بتونم.

هنوز خیلی تو این مورد اذیت نشدی زمان که بگذره دیگه از دست این اخلاقت که کلافه بشی خودت تصمیم میگیری برای ارامش خودت فاز بی خیالی بگیری درست میشه همه چی نگران نباش اگر درست نشده پس بدون هنوز اخرش نرسیده عزیزم