2777
2789
عنوان

دبیر دینی تون چجوری بود

327 بازدید | 38 پست

من خودم دبیر دینی و عربی ام اصلا سخت نمیگیرم

کلا از اون دبیرهایی نیستم که به زور حجاب و دین رو به بچه ها یاد بدم بیشتر سعی میکنم با شوخی و مهربونی 

اموزش بدم اینجوری بچه ها بیشتر به سمت دین و حجاب هدایت میشن بعضی ها با بداخلاقی رفتار میکنن بچه ها زده میشن خب یا اصلا یک حرف هایی میزنن به بچه ها ادم شاخ درمیاره مثلا میگفتن اگه موقع دعا کردن دستتون رو صاف بگیرید دعا میریزه پایین😂😂🙄🙄

اینو یکی از شاگردام میگفت معلم قرانمون گفته 😂😂

خیلی بده این چیزهای اشتباه و غلط رو به بچه ها یاد میدن بعد انتظار دارن به حرفشون گوش بدن بچه ها 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍                      تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕                           عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍

بیشتر ببینید

دبیر دینیم راهنمایی مامان بزرگم بود 🥲😂ولی خیلییی پایه بود خیلییییی 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دبیرما خانم خوافی بود 

یجوری بود این که خودشو جهنم میدیدیم😂🚶🚶🚶❤️

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

ما مدرسه معارفیم همه چادری هستیم😍

دبیر دینی ما خیلی داستان های قشنگی درمورد سفر های زیارتیش تعریف میکنه و هر درس را با یه خاطره میگه

اما من به شخصه به دبیر ادبیاتم خیلی علاقه دارم.

به جز یکی شون از همه دبیر دینی و عربی هام راضی بودم امیدوارم هر جا هستن همیشه سلامت باشن😍

گل های نیلوفر آبی حتی توی مرداب هم به زیبایی و درخشندگی رشد میکنن و شکوفا میشن🪷                                                   دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت                                     دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

بیشتر ببینید

معلم دینی ما خیلی خوب بود خیلی باهامون حرف میزد درسا رو یادم نیست اما حرفاشو خیلی خوب یادم😅

خشک و جدی ام نبود خیلی صمیمی بود 

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

دبیر دینی دوازدهم امسال هر چی بهش میومد جز دبیر دینی نه قیافش نه رفتاراش البته من خوشم میومد خیلی باحال و پایه بود یه سری رفتار ها و داشت حتی برای ما هم قفل بود اوایل آنقدر تعجب میکردم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز                                                درد ها دادی و درمانی هنوز🖤