2777
2789
عنوان

سقط جنین دو بار

73 بازدید | 7 پست

آبجیم ۲۳سالشه دو بار حامله شده سری اول قلبش تشکیل نشد 😔سری دومم تشکیل شد قلبش باز تو دو. ماهگی قلبش ایستاد 😔😔

کسی تجربه مشابه داشته کمک ما کنه شیراز هستیم 😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دکتری ک تحت نظرش هست باید ازمایشات لازم رو بگیره 

ما یه فامیلمون سقط میکرد بعدازمایشات مشخص شد ک خونش غلیظ میشه و بچه سقط میشه دیگه دارو مصرف کرد الان یه گل دختر داره

اونم سه دفعه سقط کرد ک مشکلش رو فهمیدن

دعا کنین آبجی منم بچه گیرش بیاد ،بخدا که هممون ناراحتیم😔😭،آخه چرا  برا یکی باید بچه داشتن انقد سخت باشه و انقد زجر بکشه

سلام عزیزم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا  گوگل بزنی میاره ، عضو شو دوره ی بارداری داره درمورد همه ی مشکلات و بیماری‌ها توضیح داده وراهکار گذاشته خیلی پیام رضایت میاد براشون که بعداز بیست سال بچه دار شدن. اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم خواهرتون درمان میشه به اذن خدا