2777
2789

سلام دوستان 

من یه هفته پیش رفتم سونوگرافی و گفتش ۴هفته هست و فقط ساک حاملکی به اندازه ۴میل دیده میشه 

سه روز پیش سقط کردم و خونریزی داشتم یعنی هر روز به اندازه یه نوار بهداشتی و درد کم مثل پریودی امروز روز سوم یه چیزی به اندازه به بند انگشت و نیم که از نخ ضخیم تر بود و داخلش رگه های سفید بود دفع کرد و تنها دفع لخته ام همین بود و مابقی فقط خونریزی عادی بود بنظرتون جنین سقط شده یا سالمه ؟؟

میشه بگی با چی سقط کردی 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

سقط شده منم همینقدری بود

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط شده منم همینقدری بود

شما هم چهار هفته بود 

به دکتر گفتم گفت تا سونو ندی هیچی مشخص نیست شاید زنده باشه اصلا برای سه روز دیگه باید برم سونو اما نگرانم

اخه من خونریزی نسبتا زیادی هم نداشتم انگار ک پریود شدم و فقط همون لخته که توضیح دادم دفع شد

شما هم این لخته اومد کامل رحمتون تخلیه شد بقایا نداشتید چون واقعا از کورتاژ میترسم 

شما هم چهار هفته بود به دکتر گفتم گفت تا سونو ندی هیچی مشخص نیست شاید زنده باشه اصلا برای سه روز دیگ ...

من 6هفته بودم. توبیمارستان دفع کردم. یه تیکه سفید اندازه بند انگشت دفع شد. گلم چعارهفته که جنینی تشکیل نشده اینی ک دفع کردی احتمالا ساک حاملگیت بود. منم خونریزی زیادی نداشتم اندازه پریودی بود

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید
من 6هفته بودم. توبیمارستان دفع کردم. یه تیکه سفید اندازه بند انگشت دفع شد. گلم چعارهفته که جنینی تشک ...

اخه من جنین هفت هفته هم سقط کردم نه ماه پیش تا ده روز همش لخته دفع می‌شد برای همین اینسری اینجوری انقدر کم خونریزی دارم و فقط ی لخته دفع کردم تعجب کردم 

اخه من جنین هفت هفته هم سقط کردم نه ماه پیش تا ده روز همش لخته دفع می‌شد برای همین اینسری اینجوری ان ...

خب طبییعه عزیزم. هرچقدر سن بارداری بالا بره حجم خونریزی هم بیشتره. متاسفم بابت سقطتت. دلیل سقطات چیه؟ 

بیشتر ببینید