2777
2789
عنوان

ایده های مذهبی خلاقانه💚

143 بازدید | 17 پست

توی جست و جوهام به یه محصول خلاقانه ای برخورد کردم 

یه بطری شیشه ای که توش یه سری کاغذ رنگی  کوچیک بود که لوله شده بودند و با ازین کِش های چل گیس، بسته شده بودند

بعد دست می کردی و بر میداشتی

روی هر کدوم از کاغذها ترجمه ی یه آیه از قرآن نوشته بود، با یه خط فانتزی و قشنگ، با نام سوره و شماره ی آیه

روی بطری هم یه جمله ی جالب نوشته بود: 

"بطری اذکار آرامشبخش

من کنارتم وقتی غمگینی، تنهایی، ناامیدی..."

یه همچین جمله ای

واقعا خلاقانه بود

حتی برای هدیه دادن

حتی میشه برای خونه هم درست کرد، من باشم از تنگ شیشه ای استفاده میکنم، کاغذهارو میندازم توش و هر کس از خونه میخواد بره بیرون و روزشو شروع کنه میگم یدونه برداره و کل روز بهش فکر کنه...

یا هر روز یدونه اشو برمیدارم و با مگنت می چسبونم به یخچال😊

دوست دارم ایده هاتونو بدونم 

لطفا لطفا اگر کسی اعتقادی نداره بی احترامی نشه توی پست ها🙏

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ بود خوشم اومد

من ادم مذهبی ای نیستم ایده ای هم ندارم ولی کلا هروقت دلم گرفته باشه قرآن باز کرده باشم بهترین ایه که به حالم مربوط باشه برام میاره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
قشنگ بود خوشم اومدمن ادم مذهبی ای نیستم ایده ای هم ندارم ولی کلا هروقت دلم گرفته باشه قرآن باز کرده ...

💚💚

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خب من چند سال پیش دقیقا اواخر دوره کرونا تولد ۱۸ سالگیم دقیقا افتاده بود روز عاشورا خب البته من خیلی مذهبی هم نیستم اما دوست داشتم یه کاری کنم که دلم راضی باشه اینجا تاپیک زدم یه سریا بهم توپیده بودن که وااا میخوای روز عاشورا تولد بگیری؟و فلان خلاصه خیلی دلم شکست اون وسط یه خانم که خدا خیرش بده یه ایده ی قشنگ بهم داد و بهم گفت میتونم حلوا درست کنم و پخش کنم....البته من با مادرم برنج پختیم و پخش کردیم اما ایده ی اون خانم خیلی به دلم‌نشتست امیدوارم هرجا هست خدا توجهشو ازش برنداره✨️

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
بیشتر ببینید
خب من چند سال پیش دقیقا اواخر دوره کرونا تولد ۱۸ سالگیم دقیقا افتاده بود روز عاشورا خب البته من خیلی ...

💚💚💚💚

من یه سوال بیربط دارم میخام روزانه حدیث کسا بخونم امکام برگزاری تو خونه رو ندارم اصلا و هیچچچ کس رو هم ندارم خصوصا که معتقد باشه بنظرت چطور میتونم گروهی بخونم یه بار تو نی نی سایت گفتم اگه کسی تو محلمون هست صبحا بیاد پارک هیچ کسو پیدا نکردم

چه قشنگ فقط تاپیکتو خوندم احساس آرامش کردم اگر خودم درستش کنم چی میشه🥰

به نظر منم هر کس خودش درست کنه با خلاقیت خودش اصلا جالب تره

من یه سوال بیربط دارم میخام روزانه حدیث کسا بخونم امکام برگزاری تو خونه رو ندارم اصلا و هیچچچ کس رو ...

می خوای یه سر به مسجد محلتون بزن

خانم هایی که میان باهات هم محلی هستن و میشه باهاشون هماهنگ کرد