2777
2789
من همه اونای که گفتین دارم...زیبایی نسبی..خوش هیکلی..کارمند بودن..همسر حامی .....ولی پسرم بیماری دار ...

ببخشید میشه بپرسم بیماریش چیه شاید تونستم راهنمایی کنم ؟

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پست بالا رو بخون. میگه رفتم مشاوره. مشاور پیشهناد داد. رفتم داد گاه. اونج پیشنهاد دادن.

آها گفتم شاید منظورتون اینه که مردها تا زن بی صاحب خوشگل پیدا می کنن هَوَل میشن ، درسته البته نه هر مردی من تجربه کردم تاپیک زیباییم نوشتم دردسرهاشو 

زیبایی رو میتونی با رسیدگی ب \وستت. ورزش کردن رو فرم نگه داشتن هیکلت. سلامت موهات. و اگر بینیت شکستگی داره یا خیلی بزرگه با عمل بینی تا حد زیادی زیباییت رو ارتقاع بدی. برای بقیش هم انشالله گنج ب کمکت میاد  راستش منم گنج و زیبایی میخوام. وزنم رفته بالا حدود 5 کیلو اعتماد بهنفسم داغون شده....

خیانت کرد بهم با دوستم 5 سال رابطه داشتن دوستی که به شدت بد قیافه و بی لول بود که حتی کسایی که مارو ...

وای من قبلا دیده بودمتون و گفته بودید خوب شده شوهرتون خوشحال شدم براتون. انشالله یه جوری خدا گره از مشکلتون باز کنه. ب بهترین شکلی که حتی نتونید تصور کنید

وای من قبلا دیده بودمتون و گفته بودید خوب شده شوهرتون خوشحال شدم براتون. انشالله یه جوری خدا گره از ...

راست میگی عزیزم منو یادته؟

افسوس که دات خراب درست نمیشه

اگه همون 5 سال پیش جدا میشدم الان به چ کنم چه کنم نمیفتادم بدون هیچ مدرکی

راست میگی عزیزم منو یادته؟افسوس که دات خراب درست نمیشهاگه همون 5 سال پیش جدا میشدم الان به چ کنم چه ...

اره اون موقع که حرفاتونو خوندم گفتید اولش خیلی بهتون سخت گذشته طوری که تو کوچه میدویدین و گریه میکردین. دوستتون هم گویا منشی ی مطب بوده و از روابطش با یه مرد متاهل براتون میگفته ولی شما نمیدونستید اون مرد شوهرتونه. اون موقع ک تعریف میکردین فکر کردن خیلی \شیمونه و دیگه تکرار نمیکنه. خیلی ناراحت شدم واقعا چرا باز شروع کرد چرا مردا اینجورین

سلام عزیزم...حرف نمیزنه ..۷سالست..

سلام عزیزم گفتار درمانی بردین ؟

هیچ حرفی نمی زنه فقط حروف رو میگه 

اتفاقا نوه خواهرشوهرم هم صحبت نمیکرد ۳ ماه بردن گفتار درمانی گفتن بهتر شده 

دورت بگردم گریه ام گرفت منو یادت بوده عزیزمدعا کن طلاق بگیرم راحت

الهی زودتر به هرچی میخوای برسی. برات دعا میکنم حتما نگران نباش خدابزرگه. همیش یه جوری کمکت میکنه خودت نمیدونی چجور شد مشکلت حل شد.