2777
2789

برای من که برعکس بود هیچی نموند.مثلا از اسنپ دیجی پی تارا  استفاده کردم از ویپاد وام گرفتم ولی جالب بود بعد دوماه نه پولم زیاد بلکه پس انداز نتونستم انجام بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همون خرید نقدیدانجام میدم پول برام بیشتر میموند

خب اگه بی رویه خرید نکردی

خب پولی ک اضافه میومد باید سیو میکردی دیگه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو خرید قسطی هزینه ارسال داره قیمت خیلی رو جنس میکشن.

خب دیگه این خودش ی نکته مهمه ک تو خرید اینجور چیزا باید درنظر بگیری چیزی ک میخری ارزون تر دربیاد مثلا اف خوبی خورده باشه 

یا قیمتش اینقدر بالا باشه ک اقساطی شدنش صرف داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور ؟؟؟؟

گفتم .جنسا گرون شدن نسبت چند ماه پیش تو خرید قسطی قیمت خیلی روی جنس میکشن هزینه ارسال داشت چون اینترنتی میخریدم.ولی دیگه من از اسنپ استفاده نمیکنم .خیلی ضرر.دیجی پی همین .من فقط فوق ش استفاده کنم از ویپاد .اونم ماه بعد پول پس بدی چه وام گرفتنی با کارمزد بالا

خب دیگه این خودش ی نکته مهمه ک تو خرید اینجور چیزا باید درنظر بگیری چیزی ک میخری ارزون تر دربیاد مثل ...

همین دیجی کالا علاوه برا هزینه ارسال بالا در خرید قسطی باید ۱۰۰ هزارتومن اضافه تر هزینه ارسال بدی من عملا هر خرید ۱۸۰ هزارتومن هزینه ارسال میدادم

همین دیجی کالا علاوه برا هزینه ارسال بالا در خرید قسطی باید ۱۰۰ هزارتومن اضافه تر هزینه ارسال بدی من ...

اوووو دی جی کالا ک اصلا دیگه ب درد نمیخوره خرید ازش اینقدری هزینه ارسالش زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه قسط دادن واقعا سخته همش استرس داری یه وقتایی هم نمی تونیم قسط رو جور کنیم من کلا از خرید قرضی و ...

خب من پیشنهاد یکی از دوستان امتحان کردم حدود ۲ ماه ولی در نظر بگیرید قیمت اجناس نسبت به چند ماه پیش خیلی زیاد شده مثلا خرما خیلی افزایش قیمت داشتیم .

اوووو دی جی کالا ک اصلا دیگه ب درد نمیخوره خرید ازش اینقدری هزینه ارسالش زیاده

من گفتم اخه چکاریه میرم بیرون جای که قیمت پایین تر به صرفه تره میخرم نه اونقد هزینه ارسال بدم.این جور خرید های قسطی مسلما یه فکری پشتشه بیشتر به فکر خودشونه 

من گفتم اخه چکاریه میرم بیرون جای که قیمت پایین تر به صرفه تره میخرم نه اونقد هزینه ارسال بدم.این جو ...

خرید قسطی در 2 حالت خوبه

مثلا یه چیزی باشه اینقدر گرون ک خودت نتونی یک ماهه بخری

اونم قیمت مناسب

یا هم اف خیلی خوبی خورده باشه

1
5
10
15
20
25
30