2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانما بیان اقایون مدیونید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 47 پست
اسی جان هر چیزی که باعث پیشرفتت میشه همون کارو کن حرف بقیه که چی قراره درموردت فکر کنند رو نکن.. موف ...

اخه نمیدونم خودمم تحملشو دارم یا نه 🥲 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ی مقدار هس نه ک بگم نیس ولی خب حس میکنم با هویتم در تضاده و حوصله استادا رو ندارم . میدونی مثل ...

کاری به اعتقاداتتون ندارم اما لازمه ی کار مشاوره، سعه ی صدره. یعنی قلبا احترام قائل بودن برای مراجعت، حتی اگه رفتار یا تصمیمش به نظرت خیلی اشتباهه.باور قلبی به اینکه این آدم محترمه اما رفتارش بده. به نظرم روحیتون مناسب این کار نیست. 

کاری به اعتقاداتتون ندارم اما لازمه ی کار مشاوره، سعه ی صدره. یعنی قلبا احترام قائل بودن برای مراجعت ...

میدونی خودمم مجردم 

با هوش مصنوعی هم صحبت کردم گفت نرو سمتش

ولی خب چیزای دیگ هم بوده تو شغلم ک بدم میومده ولی عادی شده

شغلش که میگی از نظر اسلام پزشک فقط محرمه حالا بقیشو نمیدونم

نه خانم برای خانمه،محرمه، اقا نیس که 

بعدم برای تشخیص بیماریه 

نه چ ربطی ب شغلش داره اینجوری اتفاقا اونایی ک میرن پیشش خیالشون راحته ک دکتر ادم درستیه با دین و ایمونه و سواستفاده نمیبره . من دکترمامام موقع بارداریم اینجوری بود خانم محجبه خیلی متین و باشخصیت و مذهبی با شوهرم میرفتم پیشش شوهرم سوال میپرسید اصلا تو روی شوهرم نگا نمیکرد جواب بده زمینو نگا میکرد جواب میداد انقد درست بود و همیشه خیالم راحت بود ازش . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بروووو خودتییییی عمدا اینن عنوانو زدی که آقایون بیان😅

اقایون نصفه شب نیستن انگار الان ببین ی اقا هم پست نزده

ولی چند ساعت پیش این تاپیکو زدم سه تا اقا ب پستم خورد😑

شرایط سختیه 😁پدر مادرمم نمیفهمن میگن نه باید بخونی دوست دارن بخونم 🥲

این رشته چیه مگه؟ 

معیار اینطور چیزا برای من نظر مراجع هست اگر شغلش حرام باشه نمی پسندم این شغلایی که گفتید خوب نمیشناسم 

۰۹۶۴۰۰ زنگ بزنید ببینید حرامن یا نه

نه اصلا ربطی نداره بنظرم به محجبه بودن سک س تراپی و اینا ی چیز کاملا عادیه ولی در خب تناقض ایجاد میکنه ديگه 😅 از نظر من که ایراد نداره اصلا

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛