2777
2789

کافیه فقط خدا یه چیزیو بخواد نشد نداره حتما میشه

انقد به من گفتن استرس بده واسه بچه دار شدن با استرس بچه دار نمیشی و این حرفا ولی من تو اوج وسواس فکری تو اوج استرس باردار شدم🥺❤️ درست وقتی که فقط امیدم به خدا بود❤️ زمانی که رفتم حرم امام رضا کلی پیشش گریه کردم و ازش بچه خواستم بعد اینکه از مشهد برگشتم فهمیدم حاملم❤️❤️❤️

الانم ۷ هفته هستم و این بچه رو خدا با معجزه بهم داد

ولی الان بازم درگیر وسواس فکریم..بعضی وقتا نگران سلامتی بچم میشم به خاطر وضعیت خودم ولی اعتقاد دارم خدا اگه بخواد حتما یه کاری میکنه بچم صحیح سالم بیاد بغلم و منم با داشتن اون شفا پیدا کنم

خدا اگه بخواد تو اوج استرس میده تو اوج استرسم خودش ازش مراقبت میکنه❤️❤️❤️

خدایا من فقط امیدم به خودته 

فقط خودت حافظ بچم باش

امام رضا بچمو سپردم به شما❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بیشتر ببینید

وقتی از والدینم می‌پرسیدم چرا منو دنیا آوردید اونا هم همینو میگفتن.میگفتن درنهایت روح تو باید دراین دنیا تجلی پیدا میکرد

حالا چه توی این جسم چه توی یه جسم دیگه

اسی امیدوارم این روح کوچولو که داری حسش می‌کنی

عاقبت بخیر باشه❤️

وقتی از والدینم می‌پرسیدم چرا منو دنیا آوردید اونا هم همینو میگفتن.میگفتن درنهایت روح تو باید دراین ...

ممنون عزیزم

التماس دعا❤️

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا بچه های منم همینطور بارداریشون پیش اومد

شاید باورت نشه من لصلا پریود نمیشم، بشم هم در حد لک

با این حال خدا بهم نی نی داد

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی