2777
2789
عنوان

اگه شما بودین خیانت رو می بخشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192816 بازدید | 1501 پست
ابجی گلم اگه واقعا میتونی ببخشیش ،ببخش و یه فرصت بده ،چون بچه دارید،ولی اگه قراره هی به روش بیاری هر ...

البته ابجی وقت کردی یه نگاه به امضای من بنداز فک کنم یجورایی وصف حال همسرت باشه

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده ببین هیچکی نمیتونه جواب خوبی بهت بده تا زمانی که جات نباشه و با ک ...

من اصلا کار جاریو توجیح نمیکنم و قابل بخشش هم نیست کار هردو

ولی اگه امکان داره جاری با همه مردای فامیل باشه شوهر ایشونم امکان داره با همه‌ی زنای فامیل باشه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان...مجبورم برم. صبح دوباره تمام نظرات رو میخونم❤️

سلام عزیزم .اگه میخوای همسرتو ببخشی اول میری یه دعوای حسابی با جاری میکنی که حساب کار دستش بیاد میگی مدرک داری از چت هاشون و میترسونیش بهش بگو به شوهرت میگم با شوهر من رابطه داشتی بعد با کلی منت از شوهرت حضانت  بچه ها رو میگیری بعد میبخشی و برمیگردی .که اگه باز تکرار کرد راحت طلاق بگیری 

بهترین کار این هست در این مرحله اگر خونه داره بگی به نامت کنه و حق نگهداری بچه ها رو رسمی ازش بگیری. ولی بگی برمیگردم. میفهمم که نمیخوای بگی چه اتفاقی افتاده ولی باید از هر دو زهر چشم اساسی بگیری. و مطمئن بشی دست از پا خطا نمیکنن و بعد ببینی میتونی بمونی ت زندگی یا نه. دست خالی که نمیتونی بری. اول زهر چشم و غرامت. خیلی هم مظلوم و دست و پا بسته رفتار نکن. به شوهرت بگو یه حرکت دیگه ببینم دیگه هیچی برام‌مهم نیست

یس...همه ی شهرهای جنوبی خیر...ولی یکسری شهرها اینطوره.اون نر هم یا ناقص میشه یا از ترس جونش فرار میک ...

واقعا توف به این فرهنگ توف به این به اصطلاح غیرت اون کسی که ناموس خودش رو میکشه حالا هر کاری هم کرده باشه از هر بی غیرتی بی غیرت تره

ببخشید ابجی دست خودم نبود یاد اون زنا زاده ای افتادم که سر همسرش رو،،،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید

اصلا مهم نیست که همسرتون دیگه حتی به هیچ زنی نگاهم نکنه بعد از این و غلام حلقه به گوش سما بشه

مهم اون اعتماد و احساسیه که از بین رفته و برنمیگرده

با ترحم که نمیشه ادامه داد

تراپیست برین چون اینده بچه هاتون در گرو تصمیم شماست

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

به نظر من هردو مقصرن وصد البته همسرتون بیشتر چون همسر شما بوده که به شما تعهد زناشویی داده نه جاریتون اونه که با شما عقد نامه امضا کرده زیر یه سقف بوده باهاتون کسی که به ناموس برادر خودش که یجورایی ناموس خانوادشم حساب میشه  رحم نکنه انقدر کثیفه که لایق بخشش نیست 

برای اتفاق پیش اومده متاسفم استارترعزیز🙏

اگه به زندگی برگشتین ملکی رو به نام بزنید و حضانت فرزندانتون رو هم بگیرید برای همسرتون توضیح بدین این دوکار برای اعتمادسازی اولیه از جانب ایشونه

بعداز انجام شروط از جانب همسرتون، برادر ایشون رو در جریان خیانت همسرشون قرار بدید

برادرهمسرتون حق داره ماجرا رو بدونه حتما ایشون رو در جریان بزارید اما این کار رو بی سروصدا پنهانی و بدون اطلاع جاری انجام بدین درمقابل جاری فعلا واکنشی نداشته باشین اما حتما همسرشون رو در جریان بزارید

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

اون جاری رو باید آدم کنی چون میدونسته بچه داره و تو هم بچه داری با علم به این قضییه این کارو کرده چیزی نگو ببین له چی نقطه ضعف داره ازدهمون استفاده کن مثلا ببین طلاهاشو خیلی دوست داره ازش بگیر یا چیز دیگه