2777
2789
عنوان

زنداداشم شب اومده خونمون

5428 بازدید | 157 پست

زن داداشم امشب اومده بود شام خونمون

داشتیم عکس عقدکنون پسرعموی مامانم رو میدیدم تو گوشی بعد گفت دختره معلومه از این دختر سن دارای پیردختره ۲۹سالشه😐😐😐😐

خیلی سینه هاش گنده س بعد هی خندید و ۳بار تکرار کرد

منم ۲۹سالمه خیلی ناراحت شدم 

قبلا هم ک ۲۱سالم بود بهم گفت دختری ک ۲۰ب بعد شوهر کنه یا مرد زن مرده میگیرتش یا مرد زن طلاق داده

خودش ۱۷سالگی ازدواج کرده

خانوما ببخشید اگ جواب ندادم خیلی حالم بده دارم گریه میکنم توروخدا دل نشکونین مگه گناهمون چیه ک ۳۰سالمونه شوهر نکردیم یا تو شرف۳۰یا ب بعدش شوهر میکنیم هعی خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون عقده ی اینو داره که تو سن کم ازدواج کرده چیزی از زندگیش نفهمیده وگرنه این رفتارو نمی‌کرد، طرز تفکر اون اشتباهه شما چرا ناراحت میشی آخه؟ به هرکی این چرت و پرتارو بگه مسخرش میکنه

بعضی زنداداشا نماد بیشعورین، منم ازشون می‌شنیدم زمان مجردی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

عزیزم اون عقده ی اینو داره که نوجوونی ازدواج کرده و از زندگی هیچی نفهمیده برای همین عقدشو سر شما خالی میکنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بیشتر ببینید