2777
2789
واااای🤣باخیشالا 🤣🤣مامان بابام دختر عمه پسر دایی هستن بابام خوابیده بوده بیدار نمیشد بچه ها (خواهر ...

مامان بابای منم پسرعمو دختر عمو هستن ما میخونیم عمی قیزی قوربان اولسن عم اوغلی یاتان یِره

مامانم دعوامون میکنه میگه چرامن قوربون رختخواب باباتون بشم😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

merhaba ? iyim,saolun, sen nasilsinben istanbol türkçe bilmiyorum 🥺

منن میدونم 

باید اقدام کنیم مدرکش بگیریم ما ک بلدیم 

در آینده به عنوان رزومه لازم میشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

سلام گوندرن ساغ اولسون باجی😍

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بیشتر ببینید
چوخداندی ایستیردیم بله بیر تایپیک ورام دمیش دیلر تورک دوسلار وراخ پربازدید اوسون ساغول کی سن تایپیک ...

منده چوک خوشحال اولدوم بو تاپیکع گعلین دانشاخ فقط فارسی یازماخدان یورولدوم😂

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مامان بابای منم پسرعمو دختر عمو هستن ما میخونیم عمی قیزی قوربان اولسن عم اوغلی یاتان یِرهمامانم دعوا ...

سندرن قیزلار سندرن قیزلار

آی گتدی باتان یره ملک لر یاتان یره🎵🎵🎵

سندرن قیزلار سندرن قیزلارآی گتدی باتان یره ملک لر یاتان یره🎵🎵🎵

🤣🤣

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️