2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام نمنه ییپسن؟؟

همبرگر یعمیشم چون حامله یم الع بوجور اولورام

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

آبلیمو بخور نکنه مسموم شدی

نه باردارم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

Türkçe konuşmanız çok güzal

evet, teşekkür ederim 🥹🙏💞

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
خب اله احتمالا اونان اولوپ دابیدنه لوپرامید آت.

هیع الع گرح اوجور الیم

سن اردبیلی سن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی تبریز و ارومیه همشون ترکی استانبولی رو بلدن.

عالیه😍

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
عمه م قیزلاری ده سن تکین ایفتیخار دان بونی دیمن آستارالیام عمه م گیل اردبیل ده او لی لار

واااای🤣

باخیشالا 🤣🤣

مامان بابام دختر عمه پسر دایی هستن 

بابام خوابیده بوده بیدار نمیشد بچه ها (خواهر زادهام براش می‌خندن 

جون عمه قیزی چشمات و واکن به صبح نگاه کن خیلی باحال بود🤣🤣🥰

یاد اون افتادم😁

یاده النگوهاش افتادم مخصوصا اون تکپوش گنده توری 😂😂😂

اصلا لامصب آیری بیشیدی 

مخصوصا قیننسی چین شعر اوخییر دی سنی قبر قویاندا

دای من پارتدادم گولماخدان 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣